Sådan Bliver Du Blogger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Blogger
Sådan Bliver Du Blogger

Video: Sådan Bliver Du Blogger

Video: Sådan Bliver Du Blogger
Video: SÅDAN BLIVER DU POPULÆR 2024, Kan
Anonim

Bloggere bliver mere og mere populære på det seneste. Ikke kun tv-showstjerner og populære sangere fører deres dagbøger, men også almindelige mennesker. Blogging er ikke kun blevet en måde at bruge tid på og henlede publikums opmærksomhed på dine tanker og handlinger, men en måde at tjene penge på. Og det er virkelig ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast.

blog
blog

Instruktioner

Trin 1

Den første ting, du skal gøre, hvis du beslutter dig for at blive blogger, er at beslutte, om du vil skrive eller skyde en video. Du kan holde din blog i form af en dagbog fra små noter, eller du kan skyde en video. Umiddelbart bestemme, hvad du har brug for en blog til: du vil have en ny hobby eller dele din oplevelse med mennesker eller tjene penge, eller måske har du andre mål.

Trin 2

Det næste trin er at vælge den platform, hvor du vil udgive din blog. For tekstblogs og videoblogs kan ressourcerne variere. Så blandt de mest populære platforme for bloggere er: WordPress, LiveJournal, Blogger, Tumblr, Ghost, YouTube og andre.

Trin 3

Dernæst skal du beslutte dig for emnet på din blog. Tænk over navnene på de første blogs og lav en plan. Tænk også på navnet på din kanal eller dagbog, definer dens design og design.

Trin 4

Faktisk skal du handle videre. Når du har overvejet alt, skal du begynde at oprette en blog. Forbered et ledelsessystem, opret indhold eller blogindhold. Det vigtigste er ikke at udsætte alt på bagbrænderen.

Trin 5

Når du har oprettet lidt indhold, skal du begynde at lede efter abonnenter. Kommenter andre blogs, læg likes på andre brugers sider, tiltræk publikum til din blog.

Trin 6

Parallelt med at oprette nyt indhold til din blog, analyser og promover det. Tjen penge på din blog med bannerannoncer og forskellige tilknyttede programmer. Hvis din blog bliver stor over tid og det tager længere tid at administrere end oprettelse af indhold, skal du overveje at delegere autoritet.

Anbefalede: