Hvilket Sted Indtog Polina Gagarina I Eurovision

Hvilket Sted Indtog Polina Gagarina I Eurovision
Hvilket Sted Indtog Polina Gagarina I Eurovision

Video: Hvilket Sted Indtog Polina Gagarina I Eurovision

Video: Hvilket Sted Indtog Polina Gagarina I Eurovision
Video: Polina Gagarina - A Million Voices (Russia) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 1 2024, Marts
Anonim

Den 20. maj blev den 60. Eurovision Song Contest afholdt i Wien, hvor 39 lande deltog. Rusland var repræsenteret af den unge sanger Polina Gagarina. Resultat: 2. plads og offentlighedens kærlighed. Pigen blev så rørt af fansens støtte, at hun endda brød i glædetårer.

Hvilket sted indtog Polina Gagarina i Eurovision 2015
Hvilket sted indtog Polina Gagarina i Eurovision 2015

En måned før konkurrencen spøgte netværket:”Gagarina. Lad os gå!”, Husker den berømte sætning af kosmonauten Yuri Gagarin før flyvningen. Det er værd at bemærke, at Polina Gagarina kun har noget at gøre med kosmonauten undtagen hendes efternavn. Medmindre hun også er vedholdende og utrolig charmerende.

Gagarinas stærke stemme blev engang hendes kendetegn, da hun kom ind på en musikskole. Efter at have udført sangen af Whitney Houston, vandt pigen optagelseskontoret med sin klang. Lidt senere hjalp karisma og vokale evner sophomore på pop-jazz-skolen til at opnå succes i showet "Star Factory-2".

Samarbejde med Konstantin Meladze som sangskriver bragte Polina flere Golden Gramophone-statuetter. Fra og med 2015 er sangerinden 28 år gammel, hun er gift for anden gang og har en søn fra sit første ægteskab.

Til Eurovision Song Contest valgte Polina Gagarina sangen "A million voices" af fem forfattere fra forskellige lande. Som tøj valgte sangeren en hvid kjole med spaghettistropper med en oppustet bund.

Hvid er ifølge Gagarina et symbol på spiritualitet og renhed. Selve sangen bærer også en positiv energi. Betydningen af ordene: uanset hvem du er, og hvor du blev født, er det vigtigt, at der er kærlighed og respekt overalt i verden. Før turen bad sangeren fans om at sende hende positive impulser. Og det ser ud til at det fungerede. Sølv for Rusland er et godt resultat. Den svenske sanger Mons Zelmerlev vandt konkurrencen.

Og den tilfredse Polina fik endnu større tillid til, hvad hun gjorde. Sangerens fremtidige planer inkluderer optagelse i en film med Dmitry Nagiyev og adskillige musikalske projekter.

Anbefalede: