Hvordan Man Laver Et Panel Af Poppelfnug, Der Skildrer En Killing

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Panel Af Poppelfnug, Der Skildrer En Killing
Hvordan Man Laver Et Panel Af Poppelfnug, Der Skildrer En Killing

Video: Hvordan Man Laver Et Panel Af Poppelfnug, Der Skildrer En Killing

Video: Hvordan Man Laver Et Panel Af Poppelfnug, Der Skildrer En Killing
Video: Klikkertræning kat 2024, Kan
Anonim

Poplarfluff er en årlig katastrofe i byer, hvor popler plantes i store mængder. I perioden med hans "afgang" er der ingen frelse fra ham overalt! Hvis du viser din fantasi, kan du bruge poppelfluff med fordel og glæde - for eksempel til fremstilling af originale paneler. Blødt og fluffy snehvidt fnug er et vidunderligt naturligt materiale til kreativitet!

Hvordan man laver et panel af poppelfnug, der skildrer en killing
Hvordan man laver et panel af poppelfnug, der skildrer en killing

Er det nødvendigt

  • - tykt mørkt papir - grundlaget for panelet; ideelt sort fløjlpapir eller pap, men du kan også bruge en mørkeblå, mørkebrun eller mørkegrøn base;
  • - et foto eller billede af en killing
  • - et tomt ark papir og et ark kopipapir
  • - kridt eller hvid blyant
  • - saks;
  • - limstift;
  • - små kosmetiske pincetter
  • - rent og tørt poppelfnug skrællet af frø;
  • - ramme med glas (valgfri).

Instruktioner

Trin 1

Sæt en kulstofkopi og et foto eller billede på et tomt ark papir. Overfør konturerne af killingens billede til et tomt ark papir, og glem ikke øjnene, næsen, munden. Skær den resulterende kontur; med en lille saks, skar forsigtigt øjnene ud. Resultatet er en skabelon til panelet.

Trin 2

Påfør skabelonen på en mørk base, brug kridt eller en hvid blyant til at skitsere skabelonens omrids, og sørg for at tegne omridsene af øjnene.

Trin 3

Lav først øjnene på killingen. For at afslutte konturerne anvendes poppelfnugflageller. For at gøre dem skal du tage en lille klump fluff, strække den og rulle den mellem fingrene, indtil den bliver en streng. Påfør en lille smule lim på øjenområdet, og påfør forsigtigt poppelflagellum langs konturen. For at gøre pupillerne skal du rulle små kugler op og fastgøre dem med lim inde i øjnene.

Trin 4

Kattens krop og hoved er lavet som følger: konturerne på de rigtige steder er skitseret med lim, og derefter påføres fluff flagella. Inde i konturerne smøres overfladen af basen også med lim, og derefter lægges fluffen med en pincet. Jo mere fnug, desto hvidere og blødere bliver killingen. Næseparti - to løse kugler, rullet af fnug. Næsen kan "trækkes" ved at skubbe fluffen fra hinanden med bagsiden af en pincet eller med saksens spidser. Whiskers og klør på poterne er lavet af flagella.

Trin 5

Sidst men ikke mindst kan du skabe landskabet: græs, skyer osv. For at rette billedet og forhindre, at panelet samler støv, anbefales det at indsætte det i en dekorativ ramme med glas.

Anbefalede: