Hvordan Man Laver En Rose Af Polymer Ler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Rose Af Polymer Ler
Hvordan Man Laver En Rose Af Polymer Ler

Video: Hvordan Man Laver En Rose Af Polymer Ler

Video: Hvordan Man Laver En Rose Af Polymer Ler
Video: DIY: Perler med blomsterfiligran / applikation på polymer ler 2024, Kan
Anonim

Polymer ler bruges ganske ofte til at fremstille en række forskellige produkter. For eksempel kan blomster fremstilles af dette materiale. Prøv at lave en rose med dine egne hænder.

Polymer leroser
Polymer leroser

At skulpturere en rose fra polymer ler er en ret omhyggelig forretning. Men resultatet vil helt sikkert behage dig - sådanne roser er ikke værre end rigtige.

Polymer ler rose

Til arbejde har du brug for selve materialet, hvorfra du laver blomsten, og en tyk grøn tråd. Det vil tjene som en stilk. Modelleringen begynder med kronbladet i selve rosens centrum. For at gøre dette skal du rulle en lille kugle og lave et tyndt lag ud af den, som derefter vrides i form af et kronblad. Det er bedre at bøje de ydre kanter lidt for at give blomsten et naturligt udseende. Derefter skal du lave det næste kronblad og omhyggeligt lægge det ovenpå det forrige. Du skal anvende nedenfra og fastgøre delene godt. Når to kronblade er klar, kan du sætte dem på ledningen. Og så skal du vedhæfte alle de andre kronblade og huske at bøje kanten af hvert af dem. Kæbebægre skal være lavet af grøn ler, som er fastgjort til bunden af rosen. Det er stadig at forbinde delene, og rosen er klar.

Hjertet af roser

For at samle et hjerte fra roser har du brug for følgende materialer og værktøjer: polymer ler i forskellige farver, en oase base, tyk wire, trådskærere eller god saks, tape tape (du kan købe den i blomsterbutikker), rund næse tænger og PVA-lim.

For at skabe et hjerte af roser laves hver blomst først separat ved hjælp af teknologien beskrevet ovenfor. Rosetter fremstilles bedst i forskellige størrelser. Så begynder de at lave blade. For at gøre dette skal du tage grøn ler og rulle den i kugler i forskellige størrelser. For at anvende vener kan du bruge specielle emner med en karakteristisk lettelse. En grøn kugle rulles over dette emne, formet til et blad, og leret presses ind for at efterlade striber. Brug nu lim til at fastgøre et stykke ledning til det færdige ark. Ledningens længde kan foretages efter eget skøn.

På dette tidspunkt er det nødvendigt at tørre både roserne og bladene. Det er praktisk at gøre dette med en omvendt pakning med slikbokse. Så produkterne rynker ikke og ødelægger ikke deres udseende.

Nu, i slutningen af ledningen, skal du lave en lille sløjfe med rund næsetænger og indsætte ledningen i midten af rosen, og pas på ikke at beskadige blomsten. Sløjfen skal være inde i kronblade. Således er ledningen indsat i alle færdige roser.

Tag en ledning af den krævede længde til stammen. For at forbinde stilken og bladet skal du pakke dem sammen med tape. Til at begynde med skæres den i samme længde som stammen og strækkes i begge ender, så den bliver klæbrig. Den samme procedure udføres med resten af roserne.

Når du samler hjertet, er det vigtigt at tage højde for, at blomsterne er jævnt fordelt, og at der ikke er noget tomt rum. Hver rose skal fastgøres forsigtigt i oasen. Langs kanterne af bunden skal blomsterne arrangeres, så de dækker det med sig selv. For bedre fiksering baseret på trådstammen anbefales det at dyppe den i lim. Efter at have placeret store blomster i oasen, har nu mindre roser. Som et resultat skal du få et smukt hjerte af roser.

Anbefalede: