Taisiya Kalinchenko: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Taisiya Kalinchenko: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Taisiya Kalinchenko: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Taisiya Kalinchenko: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Taisiya Kalinchenko: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: AcademyChat. Специальный выпуск, посвященный «Битве Талантов 3»! 2024, Oktober
Anonim

I årene langt fra det nuværende øjeblik hjalp sangen det sovjetiske folk med at opbygge og leve. Du kan udføre et hit i en koncertsal, i en restaurant eller omkring en bål i en fjerntliggende taiga. Under alle forhold vil lytternes stemning ændre sig til det bedre. Dette mener den berømte sanger Taisiya Kalinichenko.

Taisiya Kalinichenko
Taisiya Kalinichenko

En fjern start

Mange mennesker har kendt folkesange fra vuggen. Taisiya Semyonovna Kalinchenko blev født den 4. december 1949 i en familie af arvelige kosakker. Forældre boede i landsbyen Divnoe i Stavropol-territoriet. Min far arbejdede som maskinoperatør på en statsgård. Mor er mælkepige på gården. Fra en ung alder blev pigen opdraget i arbejdstraditioner. Der var hårdtarbejdende mennesker i området. De private husstande var stærke. Landsbyboerne vidste, hvordan de skulle arbejde, og vidste, hvordan de skulle have det sjovt.

Både ved fælles helligdage og ved familiefester blev der altid sunget folkesange. Alle de tilstedeværende sang, unge og gamle. Selv i førskolealderen havde Taisiya en klar og stærk stemme. Under sine studier deltog hun med stort ønske i amatør kunstudstillinger. Hun optrådte som solist af skolekoret. Da det var tid til at vælge et erhverv, var det ikke så let at tage en entydig beslutning. Forældre rådes kraftigt til at få en uddannelse i et medicinsk eller landbrugsinstitut.

På den professionelle scene

Efter tvivl og overvejelser pakket Taisiya sin kuffert og gik til Leningrad. Fra første gang trådte hun ind i vokalafdelingen i det berømte Rimsky-Korsakov Conservatory. I 1975 modtog hun et eksamensbevis og gik på arbejde som solist hos Lenconcert. Den unge sanger Kalinchenkos kreative karriere udviklede sig med succes. I 1975 blev hun vinder af Red Carnation International Political Song Competition. To år senere modtog hun den første pris ved All-Union Komsomol Song Contest.

Da flerdelt filmen "For resten af mit liv" blev udgivet, så publikum Taisiya Kalinchenko i titelrollen. Hun præsenterede overbevisende og naturligt sin heltinde for et kræsent publikum og kritik. Den samlede vurdering var “fremragende”. Straks begyndte sangeren at modtage tilbud fra forskellige filmstudier. Efter en del overvejelser besluttede Taisiya at blive på scenen, og i biografen arbejdede hun kun med dubbing af film.

Personligt livsscenarie

I begyndelsen af 90'erne befandt mange skuespillere og sangere sig uden arbejde. Økonomiske og politiske reformer har brudt den sædvanlige livsstil. Arbejdet fra Taisiya Kalinchenko viste sig at være uopfordret. I nogen tid måtte hun udføre sine sange i Skt. Petersborgs restauranter. Det skal bemærkes, at offentligheden opførte sig ret korrekt. I 1995 blev den ærede kunstner i Rusland inviteret til at undervise i vokalfærdigheder på Academy of Theatre Arts.

Sangerens personlige liv har udviklet sig normalt. Hun er lovligt gift. Ægtefælle er en pensioneret kaptajn af første rang. Ægtemanden opdragede og opdragede deres søn. Familien bor i Skt. Petersborg.

Anbefalede: