Hvordan Man Laver En Decimeterantenne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Decimeterantenne
Hvordan Man Laver En Decimeterantenne

Video: Hvordan Man Laver En Decimeterantenne

Video: Hvordan Man Laver En Decimeterantenne
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, April
Anonim

I mange byer overstiger antallet af tv-kanaler, der transmitterer i decimeterområdet, i øjeblikket antallet af kanaler, der ligger i målebølgeområdet. Et enkelt tv udstyret med en passende båndvælger er ikke tilstrækkelig til at modtage disse kanaler. En dedikeret antenne er også påkrævet.

Hvordan man laver en decimeterantenne
Hvordan man laver en decimeterantenne

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at du virkelig har brug for en decimeterantenne. For at gøre dette skal du slutte det kollektive antennekabel til tv'et (hvis der er et i dit hus) og udføre automatisk indstilling. Lav en liste over de modtagne kanaler. Derefter skal du i stedet for den kollektive antenne tilslutte et stykke ledning og automatisk indstille igen. Hvis der samtidig blev modtaget kanaler, der ikke modtages af den kollektive antenne, har du brug for en decimeterantenne. Sørg for at trække stikket ud af TV'et, før du tilslutter eller frakobler community-antennekablet, da kabelkappen er jordforbundet.

Trin 2

Af alle design af indendørs decimeterantenner har den såkaldte ringantenne den bedste kombination af effektivitet og nem produktion. For at gøre det skal du tage antennestikket og forbinde ring- og stiftkontakterne med en ring af ledning med en diameter på ca. 10 centimeter. For at gøre dette skal du bruge et stykke ledning, der er ca. 30 centimeter langt (høj nøjagtighed er ikke påkrævet, så tallet "pi" kan tages som nøjagtigt 3).

Trin 3

De fleste moderne tv er udstyret med en kombineret indgang til tilslutning af en all-wave antenne. For at tilslutte to antenner til det på samme tid: måleren (eller kollektiv, hvis den findes) og decimeteret, brug en speciel adder. Det sælges i hardware butikker. Afbryd tv'et fra lysnettet, før du opretter forbindelse, hvis du bruger en delt eller jordet ekstern antenne. Indstil derefter enheden, så hver antenne modtager de kanaler, som disse antenner giver bedre modtagelse. Forsøm ikke brugen af en combiner, da det blot at tilslutte stikkene til TV'et ad gangen vil hurtigt forringe indgangsstikket. Derudover er det ubelejligt, for selvom du har en fjernbetjening, skal du nærme dig tv'et. Det er især farligt at forbinde antennerne en efter en til tv'et, der hænger på væggen: det kan falde ned.

Anbefalede: