Hvordan Man Laver En Kukan

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Kukan
Hvordan Man Laver En Kukan

Video: Hvordan Man Laver En Kukan

Video: Hvordan Man Laver En Kukan
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, April
Anonim

Kukan er en særlig enhed til konservering af fanget fisk. Fisk på en kukan lever længere på grund af den relative bevægelsesfrihed efter fangst. I buret falder fisken meget i søvn, så brugen af en kukan er berettiget på lange fisketure, flere dage lange.

Red dig selv, fisk, store og små
Red dig selv, fisk, store og små

Er det nødvendigt

  • Snor (reb)
  • Karbiner
  • Drejer
  • Wire (eller cykel eger)
  • Nippers
  • Emery klud

Instruktioner

Trin 1

For at lave en kukan skal du vælge den rigtige ledning. Det er bedst ikke at bruge en snoet ledning for at undgå at vride og sammenfiltrere cookan. Hvis der planlægges fiskeri fra kysten, er en længde på 3-4 meter tilstrækkelig. Hvis der normalt fiskes fra en båd, kan linjens længde foretages 7-8 meter.

Trin 2

Når du har valgt og klargjort ledningen, skal du lave fastgørelseselementer til kukan. De er normalt lavet af metaltråd. Derhjemme kan låsen bøjes ved hjælp af en cykelnålskærer. For at gøre dette skal du skære nåle i stykker af samme størrelse.

Trin 3

Derefter skal du tage en drejning, tråde et stykke af en strikkepind ind i det, vikle en ledning rundt om det og dermed sikre en ring. Derefter skal du fra den ene halvdel af stykket danne en løkke og fra anden halvdel en krog, der fastgøres med denne løkke. Desuden skal spidsen af den fremtidige krog først slibes let, så det er mere bekvemt at plante fisken på kokken.

Trin 4

Det er kun at lave nogle få af disse kroge på drejelige drejninger og derefter samle kukan. Drejer med fastspænding er spændt på ledningen en efter en. De kan fastgøres med direkte knuder på ledningen, eller efter drejningerne kan du tråde rørstykker eller vinpropper, så kroge ikke samles på ét sted, og fisken er jævnt placeret langs kokkens bredde.

Anbefalede: