Irina Saltykovas Mand: Foto

Indholdsfortegnelse:

Irina Saltykovas Mand: Foto
Irina Saltykovas Mand: Foto

Video: Irina Saltykovas Mand: Foto

Video: Irina Saltykovas Mand: Foto
Video: Ирина САЛТЫКОВА *ЕСЛИ ХОЧЕШЬ* 2024, April
Anonim

Der har været mange romaner for den charmerende blonde Irina Saltykova i løbet af sit liv. Men pigen blev officielt kun gift én gang - for den berømte kunstner Viktor Saltykov.

Irina Saltykovas mand: foto
Irina Saltykovas mand: foto

Den spektakulære blonde Irina Saltykova sprang på et øjeblik på den russiske scene og vandt øjeblikkeligt publikums hjerter. Det viste sig at være stormfuldt ikke kun hendes kreative, men også hendes personlige liv. En fremragende sans for humor, blid skønhed og et ondskabsfuldt smil fra sangerinden tillod hende at erobre de mest berømte og interessante mænd.

Første ægteskab

Irina blev født i en lille by i Tula-regionen i en fattig familie langt fra kreativitet. Pigen studerede godt, gik ind for sport. Som et resultat formåede hun at komme ind i hovedstadens universitet. Forældre frarådede ikke Ira fra en sådan beslutning, men tværtimod støttede hende på enhver mulig måde og drømte om en bedre fremtid for sin datter.

I Moskva dimitterede den fremtidige stjerne let fra det valgte institut. Mens pigen tænkte på, hvad hun skulle gøre, brød hendes første sande kærlighed ud i hendes liv. Med Viktor Saltykov, som på det tidspunkt allerede var ret populær, mødtes den smukke blondine ganske ved et uheld. Det er interessant, at hun slet ikke var en fan af sangerinden og selv med vanskeligheder kunne huske noget fra hans arbejde. Ira kunne bare lide denne munter, charmerende mand, der straks gav hende flere blomsterbuketter (kunstneren modtog dem fra fans efter en nylig koncert). For første gang mødtes de fremtidige ægtefæller på ferie i Sochi, og efter at de vendte tilbage til Moskva skiltes de aldrig.

I hovedstaden begyndte de elskende at mødes. Irina har endnu ikke tænkt på brylluppet, men helt uventet for sig selv fandt ud af graviditeten. Den forelskede Saltykov foreslog straks hende. Snart fandt et meget muntert støjende bryllup sted, der tordnede over hele Moskva. Samme år blev lille Alice født.

Penge problemer

Da Irina første gang mødte sin fremtidige mand, havde han ingen økonomiske problemer. Omsorg for blondinen hældte Victor bogstaveligt talt penge og forsøgte at imponere sin fremtidige ægtefælle. Men i slutningen af 80'erne gennemgik sangeren en alvorlig krise. Hans sange ophørte med at interessere publikum, Victor blev ikke længere inviteret til firmaarrangementer, bryllupper, billetter til hans koncerter blev ikke udsolgt. Manden var alvorligt bekymret over en vanskelig situation, begyndte at drikke og arrangere berusede kampe for sin unge kone.

Irina indså, at hun havde brug for at forlade sin skandaløse mand. I sine arme med lille Alice flyttede hun til en lejet lejlighed, og med sine egne opsparinger åbnede hun den første forretning. Pigen handlede med kosmetik og tøj, som en ven bragte hende fra udlandet. Da det var ekstremt vanskeligt at få succes i erhvervslivet i 90'erne, besluttede Saltykova at følge sin mands vej og også engagere sig i kreativitet.

Den opfindsomme pige solgte indkøbspavillionerne, smykkerne præsenteret for hende af sin mand og lancerede et soloprojekt. Allerede den første sang af Irina "skudt". Pladeselskaberne begyndte at kæmpe med hinanden for at ringe til den smukke sanger med forslag. Sangerens popularitet steg også efter hendes erotiske optagelse i et populært mandeblad.

Nye romaner

Efter skilsmissen blev Irina krediteret med mange romaner. En af dem - med skuespilleren Sergei Bodrov, med hvem de medvirkede i filmen "Brother-2". Derefter talte de om forholdet mellem Saltykova og Pavel Bure. Men Irina bekræftede ikke disse antagelser fra journalister.

Billede
Billede

I 2013 indrømmede sangeren, at forretningsmanden Igor blev hendes anden mand. Det er sandt, at elskere faktisk ikke underskrev officielt, de boede i et civilt ægteskab i flere år. Omtrent på samme tid besluttede Saltykova at træde ud af skyggen og vende tilbage til den store scene. Sangeren indspillede en fælles sang med sin allerede voksne datter Alice, som nu permanent bor i udlandet. Stjerneduoen lykkedes ikke at opnå megen succes, men Irina opgiver ikke sine forsøg på at minde fans om sig selv.

I dag vides det ikke med sikkerhed, om sangeren fortsætter med at leve med sin valgte Igor, eller om hun allerede er begyndt på en ny romantik. Nye antagelser vises i medierne nu og da. Så for et par måneder siden "fangede" paparazzi Irina sammen med skuespilleren Alexander Dyachenko. Men det påståede par fremsatte aldrig nogen officielle kommentarer.

I øjeblikket forsøger Saltykova at afsætte al sin fritid til kreativitet for at genvinde sin tidligere popularitet. Hun tilbringer weekender ved siden af sin datter såvel som sine Moskva-venner.

Anbefalede: