Andrey Razins Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Andrey Razins Kone: Foto
Andrey Razins Kone: Foto

Video: Andrey Razins Kone: Foto

Video: Andrey Razins Kone: Foto
Video: Андрей Разин - Ласковый Май - Маскарад 2024, April
Anonim

Andrei Razins personlige liv har altid været meget stormfuldt. Kunstneren og producenten har flere mislykkede ægteskaber efterladt. I 2013 giftede han sig med Natalia Grozovskaya, en tidligere solist fra Laskovy May-gruppen, men mange mennesker tror stadig ikke på denne union.

Andrey Razins kone: foto
Andrey Razins kone: foto

Hustruer Andrey Razina

Andrey Razin er en legendarisk administrator og producent af Laskoviy May-gruppen, en talentfuld manager og en musikudøver. Hans personlige liv har altid vakt opmærksomhed. En lys, karismatisk mand nød succes med det modsatte køn. Hans første ægteskab var civilt. På trods af at romanen udviklede sig meget hurtigt, nåede de aldrig ind på registret. Razin kan ikke lide at huske denne gang. Med sin almindelige kone skiltes han med skandalen og først i 2003 lærte han om sin søns eksistens fra dette forhold. Søn Ilya blev senere en berømt frisør, åbnede sin egen salon.

I 1988 giftede Razin sig med Natalia Lebedeva.

Billede
Billede

Andrey og Natalias bryllup var meget smukt og storslået. Producentens venner husker stadig denne fest. Ægteskabet varede kun et år, og senere rejste Natalia til Ungarn. De havde ikke tid til at føde børn.

Producentens anden officielle kone var en pige ved navn Faina. Han mødte hende på en koncert i 1984, men registrerede kun et forhold efter en skilsmisse fra Natalia. Livet med Faina fungerede heller ikke, og efter et par år blev de skilt. Andrei mødte den smukke Maritana på feriestedet Sochi, som i 2001 fødte sin søn Alexander. Ægteskabet blev først formaliseret i 2007. Foreningen af Andrei og Maritana varede ikke længe, fordi Razin vendte tilbage til Faina igen og derefter brød op med hende.

Producenten forblev alene i meget lang tid, men i 2013 fandt han sin soulmate i Natalia Grozovskayas person. Dette ægteskab viste sig at være det stærkeste og eksisterer stadig.

Fjerde kone Natalia Grozovskaya

Natalia Grozovskaya blev født den 22. maj 1969 i Voronezh. Hendes far er fra Polen. Natalia voksede op i en fuldgyldig og meget venlig familie. Siden barndommen var hun glad for at danse, synge, deltog i en lokal musikskole og spillede i skoleteatret. Grozovskaya dimitterede fra Voronezh College of Music og arbejdede på Philharmonic. I en alder af 16 oprettede hun sin egen gruppe, som hun med succes turnerede i Voronezh-regionen.

En vigtig begivenhed i hendes liv var hendes bekendtskab med musikeren Yuri Chernavsky, der åbnede Record Studio under Sovjetunionens kulturministerium. I studiet indspillede hun sangen "Shaman". Kompositionen var en stor succes. I samme studie fandt et bekendtskab med Andrei Razin sted. Han inviterede Natalia til at tage på turné som en del af "Tender May" -gruppen, og hun accepterede lykkeligt. Natalia minder om, at den allerførste koncert var specielt spændende. Razin advarede om, at han ville sende hende tilbage, hvis publikum ikke kunne lide den nye solists optræden. Men hun optrådte fremragende, og derefter turnerede hun hele landet med gruppen.

Billede
Billede

Grozovskaya indspillede flere solosange, blev mere end en gang heltinden for musikalske programmer på russisk tv. På trods af en ret succesrig karriere i showbusiness gik Natalya stadig til udlandet. Hun boede i Las Vegas i lang tid. Der fortsatte hun med at indspille sange og optrådte i forskellige institutioner. I 2013 vendte kunstneren tilbage til sit hjemland, og dette tilbagevenden var skæbnesvangert for hende.

Natalia mødtes med Andrei Razin igen og efterhånden voksede forretningsmæssige og venlige forhold til noget mere. På et af tv-showene, som de begge deltog i, annoncerede den berømte producent af "Affectionate May" sit ønske om at gifte sig for fjerde gang.

Billede
Billede

Natalia demonstrerede for alle tilstedeværende en smuk ring, der blev præsenteret for sin kæreste. Razin lovede at invitere hele filmteamet til brylluppet, men senere skiftede de mening og besluttede at registrere et forhold uden unødigt besvær uden en chic fest.

Billede
Billede

Tragedie i Razin-familien

Forholdet mellem Natalia og Andrei Razin rapporteres bredt i pressen. Nogle journalister betragter dette ægteskab som fiktivt, fordi Grozovskaya ofte rejser til USA og bor der i lang tid, mens Razin bor permanent i Rusland. Men producentens kone dukker ofte sammen med ham på sociale begivenheder, og i et meget vanskeligt øjeblik for ham var han også i nærheden. I 2017 døde Razins yngste søn, Alexander. Årsagen var komplikationen efter den akutte respiratoriske virusinfektion. Den unge mand havde en hjertefejl, så hans krop kunne ikke klare det.

Natalia støttede sin mand så godt hun kunne. En ven af Alexander stod ikke til side, der navngav sin nyfødte søn til ære for sin afdøde ven og inviterede Razin til at blive gudfar. I 2018 giftede den ældste søn Ilya sig med en pige, som han havde mødt i meget lang tid. Natalia Grozovskaya deltog i brylluppet og fortalte journalister, at hendes mand længe har drømt om børnebørn.

Andrei Razin fortsætter med at organisere ture, og hans kone Natalya deltager i nogle koncerter som solist. Producenten er en hyppig gæst i populære talkshows, men foretrækker ikke at tale om sit personlige liv og kritiserer snarere hårdt forsøg på at invadere hans forhold til sin kone.

Anbefalede: