Vladimir Bukin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Vladimir Bukin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Vladimir Bukin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Vladimir Bukin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Vladimir Bukin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Как живёт Даниил Глейхенгауз - главный хореограф фигурного катания 2024, April
Anonim

Vladimir Valentinovich Bukin er en operasanger, solist af Bolshoi Theatre, lærer og grundlægger af National Opera Theatre of Entreprise.

Vladimir Bukin: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Vladimir Bukin: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Biografi

Den lille landsby Zhavoronki i Moskva-regionen er ikke kendt af nogen. Der er en enkelt skole, et lille teaterstudie og kun et bibliotek. Men landsbyens historie har mere end fire århundreder, og først i det sidste århundrede gav denne lille russiske landsby verden mange store navne, uden at de kunstnere, der boede her fra tid til anden, blev talt: fra Okudzhava til Petrosyan.

Det var her i den stille udstrækning af landdistrikterne, at i slutningen af november 1950 blev Vladimir Bukin, den fremtidige solist af Bolshoi Theatre, der blev berømt over hele verden, født. På sigt gik sønnen til almindelige bønder, mand og kone Bukin, i skole, samtidig med at de deltog i det lokale teatercenter, arbejdede som teenager på en fabrik og sang i det lokale kirkekor. Og så takket være lærernes vedholdenhed, der så stort talent hos drengen, og hans forældres indsats, blev Volodya sendt til at studere på Dunaevsky Moskva Music School for Children, som stadig fungerer i dag.

Efter musikskolen gik fyren ind i den berømte "Gnesinka", som han dimitterede i 1984. Men selv som studerende blev Volodya for sin utrolige stemme (dramatisk baryton) i 1982 inviteret til Bolshoi Theatre som praktikant.

Karriere

Efter eksamen fra State Institute. Gnesins, Bukin blev solist af Bolshoi Theatre, hvor han optrådte indtil 2002. Forresten var han en af de få operasangere, hvis stemme, selv i alderdommen, bevarede en frisk og stærk lyd.

Værket af Vladimir Bukin inkluderer et kolossalt repertoire af både klassiske værker og russiske og ukrainske folkesange, napolitanske melodier, sigøjner og russiske romantik. Bukin arbejdede i biograf med instruktører fra Rusland og Storbritannien: Gelovani, Maslennikov, Chistyakov, Mansurov. Han optrådte på tv i showet "Two Grand Pianos" og udførte delen af Sadko i radioprogrammet med samme navn.

Sangeren, der fortsat var en fremragende solist fra Bolshoi Theatre, turnerede med koncerter, sang på forskellige sprog, optrådte på scenerne i Stuttgart Opera, Metropolitan Opera, i teatre i Seoul, Dresden, Tokyo, Budapest og Madrid. Vladimir Bukin har mange priser. Han er vinder af den internationale Shalyapin-konkurrence, har en æresmedalje fra Sovjetunionen for fremragende tjenester i amatørforestillinger, en prisvinder af vokalkunstfestivalen. Mikhailov modtog titlen som den ærede kunstner i Den Russiske Føderation og andre.

Personligt liv og død

I de senere år tænkte Bukin på at undervise i vokal, og for dette blev han grundlæggeren af NOTA, det nationale operahus. Ud over sceneaktiviteter var han glad for at spille klaver og ridning. Der er intet kendt om hans familie, sangerens nære mennesker ønsker ikke at afsløre detaljerne i Bukins privatliv. Kunstneren døde i september 2018, blev begravet i Moskva på Nikolo-Arkhangelsk kirkegård.

Anbefalede: