Kurt Russell: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Kurt Russell: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Kurt Russell: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Kurt Russell: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Kurt Russell: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Kurt Russell's Lifestyle ★ 2021 2024, April
Anonim

Kurt Russell er en mand, der er kommet langt i retning af en skuespilkarriere. Gennem livets forhindringer var han i stand til at opnå overvældende succes ved hjælp af karakterens styrke. Alle kender denne skuespiller fra hans populære film. Hans livshistorie er meget interessant og motiverende.

Kurt Russell: biografi, karriere, personlige liv
Kurt Russell: biografi, karriere, personlige liv
Billede
Billede

Kurt Vogel Russell blev født den 17. marts 1951 i Springfield, Massachusetts. Fra barndommen drømte den unge Kurt om at komme på tv-skærme og vise folk alt sit talent. Viljestyrke, styrke og dedikation er de kvaliteter, der hjalp Kurt med at opnå succes og verdensberømmelse. Men hvad gik han igennem for at opnå dette? Hvordan formåede han at komme ind i verdensaktører? Denne artikel fortæller dig om det.

Barndom

Billede
Billede

Født i familien til en skuespiller og en danser. Bor sammen med familien, indså Kurt, at biograf er en kunst. Hans far Bing Russell var også skuespiller. Men Kurt siden barndommen var meget glad for at spille baseball og drømte om at lave en karriere som baseballspiller. Og desuden skulle hans far også lave en karriere som atlet, men stoppede sporten på grund af skade. Og så besluttede den unge Russell at prøve sine første forsøg på sættet af en baseballfilm og samtidig se hans baseballidol Mickey Matl. Men desværre blev rollen ikke givet til Kurt, da han var for lille.

Første succeser i biografen

Men den meget unge Kurt stoppede ikke der og var konstant på sættet. Han debuterede i tv-serien Sam Benedict i 1962-1963 i en alder af 10 år. Det var efter denne debut, at de begyndte at invitere ham til optagelsen af filmene fra Walt Disney-studiet, der underskrev en kontrakt med det unge talent i ti år. Derefter begyndte rygter at cirkulere om Russell om fødslen af en ny stjerne, og skuespilleren brugte allerede tid konstant på sættet og ikke ved skolebordet. Efter at have forladt skolen blev Kurt trukket ind i Nationalgarden. Der var ingen specielle minder om tjenesten, kun at jeg var nødt til at komme ud af sengen meget tidligt.

Sport

Da han kom tilbage fra tjenesten, forstod Kurt og var motiveret til at spille baseball i stedet for at arbejde i showbusiness. Han spillede minor league baseball for California Angels i flere år. Men ak, her gentog hans fars skæbne sig: Russell Jr. får en skulderskade og trækker sig tilbage fra baseball.

Yderligere roller

I omkring femten år i 70'ers film spillede han 50'ernes anakronistiske helte: sunde, hvidtandede teenagere i Disney-film. Han ville have været den evige skuespiller i Disney-studiet, hvis han ikke var blevet valgt til at spille kongen af rock 'n' roll Elvis Presley i John Carpenters tv-film "Elvis" (1979). Hvor hun modtog en Emmy-nominering. Det var et stort skridt i en skuespillers karriere. Denne film gjorde Kurt til en "voksen" skuespiller.

Derefter spillede Kurt i mange film: spillede meget succesfuldt rollen som Dexter i filmen "Computer i sneakers" såvel som i filmene "Far, kan jeg låne en bil?" York "(1981)," Noget " (1982), "Big Trouble in Little China" (1986), "Escape from Los Angeles" (1996), "Used Cars" (1980), "Drunken Dawn" (1988) markerede storhedstid for Russells filmkarriere.

I 1985 spillede skuespilleren rollen som en modig og modig reporter i Philip Borsos film Bad Season.

I 1986 tog skuespilleren filmen "The Best of Times", hvor han spillede Reno's fantastiske rolle, og denne rolle bragte fuld berømmelse.

I 1989 spillede Kurt Russell rollen som Cash overfor Sylvester Stallone i Tango and Cash. Filmen var elsket af dem, der elsker actionfilm og var især imponeret over Kurts præstation.

Derefter spillede han i thrilleren "Backdraft" af Ron som en tapper brandmand. I 1992 i Jonathan Kaplans film "Intrusion", hvor Michael reddede sin familie fra en gal politimand.

I hele sin karriere medvirkede han kun i en nyindspilning af Escape from Los Angeles, som blev filmet 17 år efter den oprindelige Escape from New York.

I 1998 var Paul Andersons fantastiske actionfilm Soldaten ikke et meget vellykket forsøg fra skuespilleren på at gentage succesen. På filmsættet brød Russell benet.

I 2000 spillede den fremtrædende Russell og Costner sammen i actionfilmen 3000 Miles to Graceland. Filmen blev nomineret til Golden Raspberry Award i 2001. I 2001 blev en film med deltagelse af Kurt Russell "Vanilla Sky" udgivet. Denne film var fyldt med seere takket være et vidunderligt skuespilensemble: Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz. I samme år medvirkede skuespilleren i filmen "America: A Tribute to Heroes".

I øjeblikket medvirkede han i populære film som:

- Guardians of the Galaxy. Del 2 (2017);

- The Hateful Eight (2015);

- Deepwater Horizon (2016);

- Andet.

Billede
Billede

Personlige liv

80'erne Kurt fandt sin kærlighed i billedet af den smukke skuespillerinde Goldie Hawn, en charmerende kvinde og talentfuld skuespillerinde, en Oscar-vinder. De mødtes på sættet af Swing Swap (1984), og siden da har Kurt og Goldie været sammen. Deres ægteskab betragtes som et af de mest solide og eksemplariske i Hollywood. I dag opdrager Kurt og hans kone to sønner: Boston - fra det første korte ægteskab med skuespillerinden Sison Hubley og Wyatt - fra Goldie.

Familien bor på en afsides ranch nær Aspen.

Billede
Billede

Hobby

Hvad hobbyer angår, elsker Russell jagt og er blevet mobbet af dyrebeskyttelsesaktivister. For muligheden for at jage i selskab med skuespilleren betalte velhavende beundrere af hans talent 10 tusind dollars hver. På trods af at alle penge og spil blev doneret til en fond for at hjælpe dårligt stillede amerikanere, og fyrre tusind hjemløse fik en bøf til ferien, var denne jagt meget dyr for Russell. En uge senere appellerede to af de mest indflydelsesrige publikationer til Hollywood-samfundet med et kald til at afslutte alle forbindelser med skuespilleren og ikke invitere ham til deres film. Selvfølgelig har ingen lyttet til opkaldene, men siden da er Russell blevet mærket som "politisk ukorrekt."

Han er også medlem af Libertarian Party, det tredje største i USA.

Den dag i dag har skuespilleren spillet i mange film, på trods af sin alder udfører han uafhængigt mange tricks. Dette er et godt eksempel på en talentfuld skuespiller. Vi ønsker Kurt fortsat succes i sine film.

Anbefalede: