Alexey Panin: Biografi Og Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Alexey Panin: Biografi Og Personlige Liv
Alexey Panin: Biografi Og Personlige Liv

Video: Alexey Panin: Biografi Og Personlige Liv

Video: Alexey Panin: Biografi Og Personlige Liv
Video: Алексей Панин рассказал о своей ориентации - неудобный вопрос 2024, Kan
Anonim

Alexey Panin er sandsynligvis en af de mest ekstraordinære skuespillere, der ikke behøver nogen introduktion. Stjernen i mange komedier, kriminalitet og krigsfilm har længe været kendt i hele landet for sin skandaløse opførsel. Men på trods af hans omdømme er det umuligt at benægte hans skuespiltalent - alle hans karakterer er kendetegnet ved deres ekstraordinære volumen og karisma.

Alexey Panin: biografi og personlige liv
Alexey Panin: biografi og personlige liv

Skuespillerens barndom

Den 10. september 1977 blev i Moskva en søn, Alexei, født i en sovjetisk intelligent familie. Hans mor var en velkendt journalist og redaktør for Nauka-forlaget, og hans far var ingeniør i et af Sovjetunionens forsvarsinstitutter. Drengen blev opdraget i sværhedsgrad, han studerede godt, var alvorligt involveret i vandpolo og drømte endda om at blive en professionel atlet. En stor fremtid inden for sport kunne vente på Alexei, men han holdt op med at træne og begyndte at leve for sin egen fornøjelse.

I nogen tid deltog han i Vyacheslav Spesivtsevs teaterstudie. Den unge mand havde ikke noget specielt ønske om at blive skuespiller, han så ved et uheld en annonce for en rekruttering og allerede næste dag bestod han succesfuldt interviewet.

I løbet af studietiden skiftede den unge mand mange skoler på grund af konstant flytning. Drengen boede hos sine forældre og derefter hos sine bedsteforældre. Som et resultat var tidens problemer (dette var i begyndelsen af 90'erne) og den manglende stabilitet i livet ikke forgæves. Han besluttede at blive gangsterchef. Mor, der bemærkede sin søns tilstand, insisterede på at komme ind i GITIS. Alexey bestod legende auditionen, og hans liv gik fra en helt anden vinkel.

Skuespillerkarriere

Den fremtidige stjerne modtog sine første roller, mens han stadig var i sit første år på GITIS. Arbejd i filmene "Who, if not us" og "The Romanovs. Kronet familie”blev årsagen til den studerendes udvisning. Senere kom Alexei sig, men kunne stadig ikke afslutte sine studier til slutningen. Panin blev igen inviteret til en cameo-rolle. Efter udvisningen begyndte skuespilleren ofte at modtage invitationer til små roller i forskellige film. Hans mest berømte arbejde i øjeblikket var Pys rolle i hærkomedien "DMB". Senere var der Ippolit fra filmen Down House, Bely fra komedien Don't Even Think, Mamochkin fra det militære drama Star. Det sidste arbejde bragte kunstneren Den Russiske Føderations statspris.

I 2000'erne tog Panins karriere fart, han filmede konstant, de begyndte at genkende ham på gaden, han blev interviewet. Alexei blev bogstaveligt talt bombarderet med manuskripter og forslag til ny filmoptagelse. "Fire taxachauffører og en hund", "Zhmurki", "Tumbler", "Flock", "Mirage", "Spy", "Holy Cause", "Soldiers" - den karismatiske skuespiller spillede glimrende i disse film.

Alexey Panins personlige liv

Stjernens hooligan-karakter er kendt for mange. Som regel bidrager Alexeys berømmelse til bilæggelse af konflikter, men sagen gik flere gange for retten. Som regel er dette lille hooliganisme. Så en ferie i Tuapse sluttede for ham med en høj skandale, i 2011 slog en skuespiller en kvinde på en cafe, to år senere i Alushta Panin såret en mand, der styrtede ned i hans bil. Nederlag på hoteller og restauranter, gå nøgen på offentlige steder, kampe, orgier - alt dette er blevet normen for en ung mand.

Mærkeligt nok forhindrer et sådant omdømme ikke skuespilleren i let at starte et forhold med det modsatte køn. Der var mange kvinder i hans liv, men den længste kan kaldes forholdet med kun tre af dem. Hans første almindelige kone var Yulia Yudintseva, deres opbrud fandt sted i 2008, men retssager om deres fælles datter Anna fortsætter den dag i dag.

Panins anden kone var Tatyana Savina, i 2011 havde de en datter. Dette blev efterfulgt af et endnu kortere ægteskab med Lyudmila Grigorieva. Pigen forlod hurtigt Alexei, og han forsøgte at begå selvmord. Imidlertid var lidelsen kortvarig, og han blev båret væk af hendes ven Tatyana. I 2016 registrerede de officielt forholdet.

I dag filmes Panin mindre og mindre. Han besluttede at afsætte sig til videoblogging. På YouTube har skuespilleren en kanal kaldet "Hyp news", hvor han dækker aktuelle begivenheder eller samtaler med mindre skandaløse kolleger.

Anbefalede: