Vladimir Galuzin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Vladimir Galuzin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Vladimir Galuzin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Vladimir Galuzin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Vladimir Galuzin: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Nessun Dorma Дж. Пуччини. Ария Калафа, Опера «Турандот». Владимир Галузин 2024, Kan
Anonim

For at komme fra det frosne Sibirien til det snobbede Paris skal du have særlige evner. Og lidt held. Den russiske operasanger Vladimir Galuzin har altid været sikker på sine evner.

Vladimir Galuzin
Vladimir Galuzin

En fjern start

For nogle kendere af vokalkunst er det svært at forestille sig, at fremragende kunstnere er født "i dybden af sibiriske malm". Vladimir Vasilyevich Galuzin blev født den 11. juni 1956 i en almindelig sovjetisk familie. Forældre boede i byen Rubtsovsk i Altai. Min far arbejdede på jernbanen. Min mor beskæftigede sig med regnskab på et lokalt ingeniørfabrik. Fra barndommen viste drengen evnen til at synge og teatralsk kreativitet.

Efter skole trådte Vladimir ind i korafdelingen på Barnaul Cultural Enlightenment School. Fra skolens mure blev han indkaldt til at tjene i den sovjetiske hær. Militærenheden var stationeret i Novosibirsk. I denne by forblev Galuzin efter demobilisering og dimitterede fra vokalafdelingen i det lokale konservatorium. Som certificeret sanger tjente han i otte år på operahuset. Efter denne periode blev han inviteret til Leningrad.

Punkter på verdenskortet

Startende i 1990, i tolv år, tjente Galuzin på det berømte Mariinsky Theatre. Det skal bemærkes, at kun ægte talenter falder ind i væggene i dette kunsttempel. Ingen arbejder her hverken ved at trække eller ved at være bekendt. Fra de allerførste uger begyndte kunstneren fra Sibirien at stole på parterne i repertoireoptræden. Vladimir Vasilievich sang glimrende i operaerne The Spades Queen, Turandot, Pagliacci, Madame Butterfly og andre.

Sangerens scenekarriere udviklede sig glimrende. Tiden er kommet, og Galuzin begyndte at blive inviteret til solo forestillinger i udlandet. Listen over byer, der er besøgt af den dramatiske tenor, indeholder mere end tyve navne. Som gæstesolist er Vladimir Vasilyevich medarbejder i den italienske Teatro alla Scala, den amerikanske Metropolitan Opera, British Covent Garden, det spanske teater Liceu og andre. Det er vigtigt at bemærke, at Bolshoi Theatre i Moskva også samarbejder med sangeren.

Quirks af personlige liv

Sangerens professionelle aktiviteter og personlige liv er konstant under tæt tilsyn af journalister, kritikere og konkurrenter. Han er klar over dette og føler konstant indflydelsen fra det eksterne miljø. For et stykke tid siden blev Galuzin ejer af en ejendom i Toscana, en provins i Frankrig. Her har han til hensigt at oprette en familie rede. Dette er ikke første forsøg. Maestro blev gift to gange. I det første ægteskab mødtes mand og kone både hjemme og på scenen. To døtre dukkede op i ægteskabet.

Da Galuzin begyndte at tjene "anstændigt", skiftede han uden tøven sin gamle kone til en ung. Og i denne union blev to piger født. Tilstedeværelsen af børn blev ikke en hindring for den næste skilsmisse. Maestro fortsætter sin koncertaktivitet. Som de siger i Rusland, er han ikke hensynsløs og sparer ikke penge til at hjælpe alle sine døtre.

Anbefalede: