Alisher Uzakov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Alisher Uzakov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Alisher Uzakov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Alisher Uzakov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Alisher Uzakov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Festivalga chaqirilmagan Alisher Uzoqov kimdan norozi? Yana Dubayga ketadimi? Eksklyuziv 2024, Kan
Anonim

Alisher Uzakov er en af de i øjeblikket berømte usbekiske skuespillere, der medvirkede i usbekiske og russiske film. Alisher er også engageret i sang, spiller fodbold professionelt og instruerer nogle af hans film.

Alisher Uzakov: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Alisher Uzakov: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Biografi og skuespil

Uzbekistans skuespiller blev født i august 1984 den 25. Den fremtidige skuespiller blev født i Tasjkent, i selve hovedstaden i den usbekiske SSR. Han tilbragte hele hendes barndom og teenageår i Tasjkent. Han levede ikke dårligt, så han blev født i familien af Muhammad Uzakov (populær skuespiller og sanger) og Shahida Uzakova (skuespillerinde). Derudover er Alisher et af Mamur Uzakovs børnebørn, og han er berømt som en usbekisk sanger, der modtog status som statsborger. I dag har Alisher allerede sine egne familier og to børn - en datter og en søn. Dette er det lille, der er kendt om hans personlige liv.

Den daværende begyndende skuespiller Alisher modtog bred berømmelse og ægte kærlighed til fans allerede i 2009 efter at have spillet hovedrollen i en usbekisk film i drama-genren kaldet Janob hech kim, som kan oversættes til russisk som "Mister Nobody". Og siden 2009 begyndte Uzakov at vises aktivt i et stort antal usbekiske film.

Tre år efter filmen "Mister Nobody" besluttede Alisher at prøve sig selv og sin hånd i en anden rolle - som instruktør. Samme år blev han instruktør for filmen Endi dadam bo'ydoq? (Er min far en ungkarl nu?). Det vides ikke, hvad der præcist forårsagede denne opførsel, men han annoncerede afslutningen på sin skuespilkarriere og underskrev en flerårig kontrakt med Istiklol fodboldklub i Tasjkent, der spillede i den nationale mesterskabsliga. Som en del af denne fodboldklub spillede Alisher Uzakov indtil 2015.

Derefter begyndte Alisher i 2016 at arbejde på Diydor-teatret for den berømte i landet Bakhodir Yuldashev. I samme teater overtog han hovedrollen i forestillingen "Yulduzli Tunlar". I 2017 overtog han som tv-præsentator for tv-kanalen Zo`r TV samt musikprogrammet "The Cover UP".

Priser

I 2012 blev Alisher udnævnt til vinderen af M & TVA. I samme år blev han udnævnt til årets bedste skuespiller. Han modtog også prisen Årets bedste film for sit maleri Er min far en bachelor nu?.

Alisher Uzakov i dag

I de sidste par måneder har Alisher Uzakov, der er en ret fremtrædende person, delt billeder på sin Instagram-konto, hvor hans hoved var strødt med gråt hår og dækket af gråt hår. Men som det lokale redaktionskontor fandt ud af, blev skuespilleren ikke grå, han filmede en forfatters film.

Og hans hvide hoved, som så skræmte fans af skuespilleren, er en del af hans nye rolle, som skuespilleren spiller i sin egen film. Arbejdstitlen på denne film er Frozen. Og at dømme efter fotografierne spiller Uzakov bare rollen som denne frosne mand.

Ud over Alisher Uzakov selv deltog andre populære skuespillere i denne forfatters film, herunder Bobur Yuldashev, Rasul Karimov og andre. I øjeblikket er dato og plot for premieren ikke specificeret.

Anbefalede: