Sådan Dekorerer Du En Lysestage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dekorerer Du En Lysestage
Sådan Dekorerer Du En Lysestage

Video: Sådan Dekorerer Du En Lysestage

Video: Sådan Dekorerer Du En Lysestage
Video: Annemette Voss - Sådan laver du glasur og kræmmerhus til at dekorere kage 2024, Kan
Anonim

Ikke et enkelt lys er komplet uden en lysestage. De supplerer hinanden og dekorerer interiøret. Lysestagen er dekoreret med decoupage-teknik og fylder stemningen i huset med ro og komfort. Betydningen af denne dekoration er at fastgøre et udskåret billede på glasoverfladen, der efterligner maleri.

Sådan dekorerer du en lysestage
Sådan dekorerer du en lysestage

Er det nødvendigt

  • - lysbase af lysestagen
  • - serviet
  • - alkohol
  • - saks;
  • - lim til decoupage
  • - flad syntetisk børste
  • - primer til glasoverflader;
  • - facetlak
  • - paletkniv.

Instruktioner

Trin 1

For at dekorere lysestagen er det meget vigtigt at forberede glasbasen godt. Affedt overfladen med alkohol eller neglelakfjerner.

Trin 2

Brug et to- eller tre-lags serviet med et mønster af ethvert tema. Brug en farverig topcoat til decoupage.

Trin 3

Brug en saks til at klippe det ønskede motiv til lysestagens størrelse. Træk det øverste mønstrede lag af.

Trin 4

Hvis du beslutter dig for at bruge et antikt motiv, skal du afskære tegningen med dine hænder langs dens grænser. Kanterne ser vintage ud.

Trin 5

Tag den specielle decoupagelim, der er tilgængelig fra kunstbutikker. Det giver dig mulighed for at få et garanteret resultat - det bliver ikke gult og bevarer gennemsigtigheden i motivet. Du kan bruge god konsistens PVA-lim.

Trin 6

Tag en lysestage og placer din tegning på det sted, hvor den skal placeres. Undgå at berøre glasoverfladen med fingrene.

Trin 7

Påfør lim på indretningen med en flad syntetisk børste. Bevægelser skal ske fra midten til kanterne, så der ikke er folder og bobler.

Trin 8

Hvis der er dannet en rynke, skal du forsigtigt løfte kanten af motivet og glatte det med en børste, når det påføres igen. Fortsæt med forsigtighed, da under limen bliver serviet meget skrøbelig og rives let.

Trin 9

Når limen er tør, skal du påføre et tyndt lag glasprimer på lysestagen. Smør det godt, og lad ingen pletter være. Det tørrer hurtigt, men du kan fremskynde processen med en hårtørrer. Det er okay, hvis jorden kommer ind på tegningen.

Trin 10

Pynt lysestagen med klar affasningslak for at skabe effekten af frossent glas. Påfør det i et tykt lag på 2 mm ved hjælp af en paletkniv (speciel spatel til tyk maling). Prøv ikke at få lak på decoupage.

Trin 11

Efter tørring vises der revner på overfladen (dette er et træk ved denne lak), som kan farves med maling, hvilket skaber en antik effekt. En færdiglavet lysestage med et lys er en romantisk og rørende souvenir, der kan præsenteres for venner.

Anbefalede: