Hvordan Man Laver En Træspatel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Træspatel
Hvordan Man Laver En Træspatel

Video: Hvordan Man Laver En Træspatel

Video: Hvordan Man Laver En Træspatel
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

I arsenalet for hver husmor er der altid en praktisk køkkenspatel, uden hvilken madlavningsprocessen bliver langt fra så praktisk. Du kan selv lave en træspis med træudskæringsteknik, og et sådant produkt vil glæde dig i mange år med sin unikhed.

Hvordan man laver en træspatel
Hvordan man laver en træspatel

Er det nødvendigt

  • - tablet
  • - fly,
  • - pap,
  • - sporingspapir
  • - saks,
  • - puslespil
  • - hacksav,
  • - mejsel.

Instruktioner

Trin 1

Tag en flad planke op uden revner, knuder og defekter, 250x60 mm i størrelse og 8 mm tyk. Brug en høvler til at skære brættet og udjævne overfladen. Klip konturen af det fremtidige blad ud af pap og lim et ark sporpapir, der er skåret langs konturen med en saks på.

Trin 2

Anbring skabelonen på tavlen, fastgør og spor langs konturen med en blød blyant. Ved hjælp af en hånd eller et elektrisk stiksav saves planken forsigtigt ud i henhold til omridset. Hvis du ikke har et stiksav, skal du skære produktet med en håndsav.

Trin 3

Træd to millimeter tilbage fra bladets kontur og træk skærelinierne med en blyant. Fastgør planken med en klemme til kanten af bordet og gentag savlinierne forsigtigt med en håndsav. Derefter skal du lægge emnet på bordet, placere krydsfiner eller et bræt under det og begynde at behandle emnet rundt om omkredsen ved hjælp af en mejsel, afskære overskydende træ og behandle kanterne.

Trin 4

Skær skarpe hjørner af klingens spids for at skabe en strømlinet overflade. Sand med fint sandpapir hele overfladen af bladet godt, og bearbejd også sidekanterne og prøv at gøre dem halvcirkelformede og glatte.

Trin 5

Spatelen er næsten klar - nu kan du lave et hul i håndtaget, så den kan hænges på en krog i køkkenet, og du kan også markere mønstre på spatlen og skære dem med specielle træskærere. En træspatel med håndlavede dekorative udskæringer vil være en ægte dekoration til dit køkken, og du vil være stolt af det i mange år.

Anbefalede: