Regler For Blomsterhandlere

Indholdsfortegnelse:

Regler For Blomsterhandlere
Regler For Blomsterhandlere

Video: Regler For Blomsterhandlere

Video: Regler For Blomsterhandlere
Video: Det handler ikke kun om kvaliteten! 2024, April
Anonim

Det tristeste er, når en plante dør i dit hus. Dette kan ske selv med de mest erfarne gartnere. For at blomster altid skal glæde dig med deres udseende, skal du følge en række enkle regler.

Regler for blomsterhandlere
Regler for blomsterhandlere

Er det nødvendigt

Det tager tid for dig at læse

Instruktioner

Trin 1

Hvis planten har brug for meget lys, er det bedre at lægge det på de sydlige vinduer i lejligheden. Disse blomster inkluderer: valotta, aloe, næsten alle kaktus, gasteria og andre.

Trin 2

Det er nødvendigt at overvåge temperaturen. De fleste planter kræver varme. Dracaena, bregner, amaryllis skal placeres i et godt opvarmet rum. Geranium, laurbær, kinesisk rose, cyclamen vil være glade for at have et køligt rum.

Trin 3

Planter, der elsker fugt, skal placeres i køkkenet. Der er befugtet luft. Disse blomster inkluderer: begonia, fittonia, alocasia, cyperus.

Trin 4

Om vinteren og efteråret skal blomster ikke placeres tæt på batteriet. Fra dette begynder deres rødder at tørre ud.

Trin 5

Planter bør ikke placeres i planteskolen. Et barn, der leger, kan ved et uheld vælte puljen. Barnet vil blive såret, og planten vil dø. Hold kæledyr væk fra blomster. Katte elsker at tygge på løv.

Trin 6

Hvis planten har fløjlsagtige blade, kan den ikke sættes i skyggen. De er ikke bange for solskoldning. Disse inkluderer violet og gloxinia.

Trin 7

Undgå giftige planter i dit hjem. Disse er geranium, rhododendron, plectranthus. De har en meget skarp lugt.

Anbefalede: