Sådan Sys Du En Skjortekjole

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du En Skjortekjole
Sådan Sys Du En Skjortekjole

Video: Sådan Sys Du En Skjortekjole

Video: Sådan Sys Du En Skjortekjole
Video: Syteknikker #1 - Sømme. Sådan syr du en stikning. 2024, April
Anonim

En løs skjortekjole er en god garderobeartikel til varme dage. Den kan sys både af et let let stof og af materiale med stort tryk. I begge tilfælde vil udseendet af ejeren af en sådan kjole tiltrække opmærksomhed.

Sådan sys du en skjortekjole
Sådan sys du en skjortekjole

Hvordan man laver et mønster til en skjortekjole

For at lave et kjolemønster skal du bruge ethvert passende mønster til en skåret skåret skjorte. Forlæng mønsteret på forsiden og bagsiden til den ønskede længde på tøjet. Resten af elementerne behøver ikke ændres, da denne model har samme fastgørelse, krave og ærmer som en almindelig skjorte.

Fold stoffet til syning af kjolen med højre side indad. Fastgør et stykke til det og spor langs konturerne. Skær delene ud, lad 1, 5 cm være på alle udskæringer til søm tillæg, og begynd at sy.

Syning på forsiden

Placer detaljerne på fronten af skjortekjolen oven på hinanden, kombiner alle snitene, og sy i midten til fastgørelsesmærket. Ret sømmen, og tryk den til højre sammen med det ene stykke vendt.

Sy røret til venstre side af frontlukningen. Vend det ud og ind. Sy fastgørelsesbåndene i længderetningen. Sy højre side af fronten på tværs i enden af lukningen, tag fat i venstre kant. På højre side overkastes knaphullerne.

Syteknologi til ryglæn

På bagsiden af den forkerte side sys lægene fra den øverste kant til mærket. Fold foldene mod siderne. Fej dem langs den øverste kant af ryggen.

Fastgør ågstykkerne på forsiden og bagsiden af bagsiden og sy sammen. Sy langs sømmen. Sy åget i hylderne på samme måde. Sy derefter siderne af skjortekjolen. Prøv og angiv armhulslinien og produktets længde.

Syningsteknologi med krave

Kopier detaljen til den øverste del af kraven med ikke-vævet stof. Fold det med bunden af de højre sider til hinanden og slib detaljerne langs de ydre snit. For at få kraven til at se pæn ud i det færdige produkt skal du afskære kvoterne tæt på linjen og skære hjørnerne diagonalt. Drej kraven til højre side, ret forsigtigt sømmen ud og stryg dens kanter.

Fold stativets dele med højre side indad. Indsæt kraven mellem dem, juster snitene, og sy delene sammen. Drej stiveren udad og sy langs de øverste snit. Sy stativets nederste kant ind i nakken. På højre side af stativet skal du skære en løkke til fastgørelseselementet.

Syning af ærmer og behandling af bunden af skjortekjolen

Sy sømme på ærmerne. Tryk hæmmen på forkert side og maskinsøm. Placer detaljerne på siderne. For at gøre dette skal du sy en bred søm fra mærke til markering tæt på snittet. Træk sømmen let, fugt og stryg.

Sy ærmerne i ærmegabet.

Sy knapperne på venstre side af låsen. Prøv kjolen ved at trykke den på. Kontroller bundlængden igen.

Bøj snittet til den forkerte side 2 gange. Prøv det. Linjerne i højre og venstre hylde skal matche perfekt. Sy sømmen eller sy den i hånden med en blind forneden. Fjern ristningen og stryg produktet.

Anbefalede: