Hvordan Man Laver En Træstruktur

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Træstruktur
Hvordan Man Laver En Træstruktur

Video: Hvordan Man Laver En Træstruktur

Video: Hvordan Man Laver En Træstruktur
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Kunsten med bonsai er ikke tilgængelig for alle. Det er ikke så let at dyrke et miniaturetræ under forhold, der er langt fra naturlige. Men du kan lave en sådan plante med dine egne hænder. Dens blade er vævet af perler. Når kronen er klar, skal du oprette træets struktur på stammen og grenene.

Hvordan man laver en træstruktur
Hvordan man laver en træstruktur

Instruktioner

Trin 1

For at gøre produktet mere holdbart, lav en trådramme. Bøj tre tykke ledninger i halvdelen, og vrid derefter sammen. Spred de øverste "grene" til siderne, og bøj dem som grenene på et træ.

Trin 2

Rul brun polymer ler ud i et lag på 1-1,5 cm tykt. Højden skal være lig med bagagerumets højde. Pak tønden med plastik og belæg forsigtigt fugen. Prøv at matche formen på uregelmæssighederne på rammen - dette hjælper med at efterligne den faktiske form af bagagerummet. Gør det samme med træets grene.

Trin 3

Arbejd med træets struktur mere omhyggeligt. Smul et stykke papir i dine hænder. Ret den derefter ud og fastgør den til tønden - uregelmæssigheder og "revner" vil blive trykt på den. Brug et tandstikker eller en tændstikker til at trække riller på emnet som på ægte bark. Find et foto af et træ på Internettet, og prøv at replikere en typisk tegning af dets bark.

Trin 4

Vent, indtil plasten er helt tør, eller bag emnet i ovnen (læs behandlingsinstruktionerne på plastemballagen). Derefter kan det farves for at forbedre dets lighed med et træ. Vælg akrylmaling til maling - med dens hjælp er det let at vælge den ønskede skygge, den er modstandsdygtig over for fugt og tørrer hurtigt.

Trin 5

Bland en skygge brun på paletten med en lidt mørkere tone end plastens farve. Dyp et lille stykke skumsvamp i malingen, påfør det på papiret flere gange for at fjerne det overskydende. Påfør derefter malingen let på rillerne på overfladen af træet. Pletterne skal være bløde uden klare grænser.

Trin 6

Vælg derefter en brun nuance, der er lysere end bunden. Dyp en tør, hård børstet børste, såsom børstehår, i den. Brug det til at male et par streger på papir. Børsten skal forblive halvtør. Kør børsten langs stammen og grene langs længden, og efterlad lette slag på overfladen af barken - de giver det falske træ en kompleks, men naturlig skygge. Efter at malingen er tørret, kan produktet overtrækkes med en mat lak.

Anbefalede: