Hvilken Perle Er Egnet Til Jomfruer

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Perle Er Egnet Til Jomfruer
Hvilken Perle Er Egnet Til Jomfruer

Video: Hvilken Perle Er Egnet Til Jomfruer

Video: Hvilken Perle Er Egnet Til Jomfruer
Video: ИЗ КАРТОНА КЛЮЧНИЦА С ДОМИКОМ #keybox #подароксвоимируками #ключница 2024, April
Anonim

Jomfruen er et stjernetegn relateret til jordens element. Folk født under dette tegn er meget pålidelige, ydmyge og harmoniske. Det er meget vigtigt for jomfruer at vælge den rigtige amuletsten, der hjælper dem med at åbne sig.

https://www.freeimages.com/pic/l/t/tt/ttaudigani/531882_23413114
https://www.freeimages.com/pic/l/t/tt/ttaudigani/531882_23413114

Instruktioner

Trin 1

Afhængig af den specifikke fødselsdato kan Jomfruen styres af tre forskellige planeter. Så folk født mellem 24. august og 2. september er under indflydelse af solen. Disse mennesker drager mod ro og stabilitet. Bull's eye, ametyst, jaspis, rhinestone, lapis lazuli og månesten er velegnet til dem. Disse sten tilføjer tillid, afslører følelser og hjælper med at træffe beslutninger hurtigere.

Trin 2

Mennesker født mellem 3. og 11. september er beskyttet af Venus. Jomfruer fra det andet årti er beskedne, hemmeligholdte og genert, sådanne mennesker er ofte monogame. Den ideelle sten til dem er perler. Chalcedony, sardonyx, heliotrop, citrin og jadeit er også velegnede til jomfruerne i det andet årti. Disse sten tiltrækker reelle følelser, hjælper med at udtrykke dig selv, beskytter mod det onde øje og dårligt tænkte tanker.

Trin 3

Jomfruer, født mellem 12. og 23. september, er beskyttet af Mercury. Sådanne mennesker er beskedne, men samtidig ressourcefulde, selvsikre, men dovne nok. De vælger partnere i meget lang tid og bliver omhyggeligt og sjældent gift. Sådanne jomfruer er bedst egnet til smaragd, diamant, safir, granat, krysolit og topas. Dette er temmelig dyre sten, som ikke alle har råd til, men du bør ikke købe forfalskninger eller erstatninger, da de ikke har nogen positive energier.

Trin 4

Et stort antal sten er egnede til jomfruer i ethvert årti. Alsidige muligheder for Jomfruer er lapis lazuli, jade, jaspis og serpentin. Sidstnævnte har et andet navn - serpentin. Dette er en smuk grøn sten med lyse årer, det er ikke for ingenting, at den bærer dette navn, da overfladen ligner en slanges hud. Serpentinske smykker beskytter jomfruen fra onde påvirkninger og vil aflede negativitet. Denne sten har evnen til at absorbere negativ energi, så en gang om ugen skal den rengøres med rindende vand eller et lys.

Trin 5

Jasper er en anden alsidig sten til Jomfruer. Jaspis med røde og gule nuancer er bedst egnet til dette stjernetegn, du kan også bruge rød-sort. Denne sten har evnen til at tiltrække succes og rigdom, smykker fra den skal bæres så tæt på kroppen som muligt, så jaspis kan indstille sig på bærerens energifelt.

Trin 6

Jade er en vidunderlig helbredende sten. Det kan være af forskellige nuancer. Jomfruer er bedst egnet til blue jade smykker. Denne sten forårsager mange ændringer til det bedre i livet, så den begynder at arbejde, den skal bæres konstant.

Anbefalede: