Hvordan Man Laver En Cameo

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Cameo
Hvordan Man Laver En Cameo

Video: Hvordan Man Laver En Cameo

Video: Hvordan Man Laver En Cameo
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Cameos er længe blevet værdsat af elskere af fine smykker - stenbasrelief ser elegant ud i smykker, hvilket giver dit look en klassisk stil. Det er ikke svært at lave et smykke med en komo med egne hænder, hvis du kender teknikken til at arbejde med polymer ler. En færdig komo lavet af hærdet plast vil ikke adskille sig fra en rigtig, og for at gøre det skal du bruge en aflastningsflade, hvorfra du vil sætte et stempel på plasten. Find en passende relieffform på forhånd, som du vil overføre til komoen.

Hvordan man laver en cameo
Hvordan man laver en cameo

Instruktioner

Trin 1

Ud over formen skal du bruge en børste, pulver, en skarp kniv og hvid og mørk polymerplast. Tag et stykke mørk plastik og tryk fast mod den lettelse, du vil genskabe på smykkerne. Fjern plasten forsigtigt fra formen og bages. Lad frimærket køle af og dække det med et tykt lag pulver indefra.

Trin 2

Rul et stykke hvid plastik ind i en tynd kage og fastgør den til frimærket. Læg et lille stykke mørk plastik ovenpå, og tryk det fast. Tryk derefter ned på bagsiden af plasten for at danne en flad overflade.

Trin 3

Fjern plastik fra stempelet, og sørg for, at den sorte udskriver godt på prægningen. Hvis sorten ikke er trykt, skal du placere plasten tilbage i formen og arbejde på emnet ved at påføre lidt mere sort plastik og trykke endnu hårdere på.

Trin 4

Efter at have modtaget den sidste mulighed, der passer dig, skal du frigøre emnet fra stempelet og derefter skære forsigtigt de overskydende kanter af med en kniv. Juster kanterne og dekorér dem med en smuk filigran eller udskåret ramme, skulptureret og dekoreret separat fra komoen.

Trin 5

Efter bagning skal du dække overfladen af cameoen med perlepulver for at give den sorte farve en sølvfarvet nuance. Du kan også lave en cameo af ren hvid plastik ved at anvende et simpelt matpulver til det.

Anbefalede: