Hvordan Man Laver Et Smukt Lys

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Smukt Lys
Hvordan Man Laver Et Smukt Lys

Video: Hvordan Man Laver Et Smukt Lys

Video: Hvordan Man Laver Et Smukt Lys
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Håndlavede lys vil ikke kun dekorere interiøret, men også tjene som en original og unik gave til dine venner. Du kan dekorere det færdige produkt med prægede eller glatte mønstre, eller ved at smelte voks eller paraffin lave et lys selv. Når du tilføjer aromatiske stoffer, når du opretter et håndværk, skal du overveje, hvilken slags lugt der spredes, når det brænder.

Hvordan man laver et smukt lys
Hvordan man laver et smukt lys

Er det nødvendigt

  • Stearinlys i glasset:
  • - flerfarvede stearinlys eller farvet paraffin
  • - vinglas;
  • - rivejern
  • - et tyndt lys.
  • Stearinlys med mønstre:
  • - stearinlys
  • - servietter
  • - saks;
  • - teske
  • - et glas varmt vand.

Instruktioner

Trin 1

Stearinlys i glas Vask og tør det klare glas. Et smukt højt glas eller en lille karaffel er også velegnet til håndværk. Du kan bruge en vase eller skål. Det er ønskeligt, at bunden er tykvægget med en tilstrækkelig bred hals. Så vil det være praktisk for dig at arbejde med det, og glasset brister ikke, når det opvarmes.

Trin 2

Tag nogle enkle farvede stearinlys. Du kan bruge gamle og kedelige eller smeltede. Læg et stort stykke papir på bordet. Riv hvert lys fint i en separat bunke. Hvis du skal bruge en stor glasbeholder, skal du bruge et groft rivejern på lysene. Derefter vil strukturen være mere interessant. For at gøre det praktisk at hælde, kan du straks male hvert lys på et separat ark papir.

Trin 3

Placer en hel tilspidsning i midten af glasset. Det kan være over eller flugte med glaskanten.

Trin 4

Hæld allerede forberedt gnidningsvoks eller paraffinvoks i glasset omkring det stående lys op til glaskanten. Du vil se farvede lag gennem et gennemsigtigt glas eller glas.

Trin 5

Stearinlys med mønstre Et tykt stearinlys er bedst til dekoration. Derefter vil tegningen på den være tydelig.

Trin 6

Få en dejlig to- eller tre-lags serviet. Klip det billede eller det mønster, du har brug for, ud af det. Tag derefter det farvede lag op ved kanten og adskil det forsigtigt fra resten.

Trin 7

Forbered et stearinlys til dekoration og en metal teskefuld på bordet. Skeen skal opvarmes. Derfor har du brug for enten et andet lys eller et glas kogende vand. Hvis du bruger et lys, skal du holde skeens konkave side over ilden. Fordi sod vises på metallet, og mønsteret på serviet kan blive snavset. Når du opvarmer en ske i et glas varmt vand, skal du tørre metallet af med en klud inden brug for at forhindre, at kluden bliver våd.

Trin 8

Anbring et serviet blankt på siden af lyset. Varm en teskefuld op. Stryg billedet med den konvekse side af en ske. Voksen smelter og imprægnerer mønsteret, som fast klæber fast til lysets overflade.

Anbefalede: