Hvordan Man Laver Et Køleskabsmagnet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Køleskabsmagnet
Hvordan Man Laver Et Køleskabsmagnet

Video: Hvordan Man Laver Et Køleskabsmagnet

Video: Hvordan Man Laver Et Køleskabsmagnet
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Kan
Anonim

I dag kan mange lide at dekorere køleskabet med magneter. Så snart de ser dem på tælleren i butikken, køber de op og tager dem fra alle steder, hvor de hviler. Hvem samler bare sådan, men for nogen er det en rigtig hobby. De søger specielle billeder for at skabe en hel samling af et emne. Faktisk kan du selv lave en køleskabsmagnet. Enhver genstand kan omdannes til en magnet, for at forbinde lidt fantasi og unødvendige ting, som du helt sikkert finder hjemme.

Hvordan man laver et køleskabsmagnet
Hvordan man laver et køleskabsmagnet

Er det nødvendigt

Magnetbånd, skum, gips, voks, plasticine, knapper, pap, propper og flaskehætter, uanset hvad du synes er egnet til fremstilling af en magnet, lim

Instruktioner

Trin 1

Køb et specielt magnetbånd fra butikken, der skal tjene som grundlag for din magnet.

Trin 2

Forbered det materiale, hvorfra du vil fremstille magneten. Brug styrofoam, gips, voks, plasticine, knapper, pap, propper og flaskehætter, uanset hvad du synes er egnet til at fremstille en magnet.

Trin 3

Tag det materiale, du vælger, form det med en saks eller en dummykniv, og lim det på magnetbåndet med superlim.

Trin 4

Dekorer magneten med forskellige perler, pailletter, lav magneter i form af bær, frugter, små fotorammer. Indsæt forvalgte fotos på de forberedte steder, og pynt dit køleskab med sådanne "familiemagneter".

Trin 5

Du kan fremstille både store og små magneter - for eksempel fra knapper. Ved hjælp af sådanne magneter er det praktisk at vedhæfte børnetegninger eller noter til køleskabet.

Trin 6

Det er alt, intet kompliceret. For at produktet kan dekorere dit køkken, skal du forbinde din fantasi og bruge lidt tid på et mini-kunstværk. Derefter vil den skønhed, du skaber med dine egne hænder, hænge på køleskabsdøren, dekorere og skabe hygge og varme i køkkenet samt en behagelig stemning for alle derhjemme. Det kan også være en original gave til venner til en ferie. Det vil ikke kun blive lavet i hånden, men også målrette mod en bestemt person og have en individualitet.

Anbefalede: