Vanskeligheder Med At Dyrke Saintpaulia

Indholdsfortegnelse:

Vanskeligheder Med At Dyrke Saintpaulia
Vanskeligheder Med At Dyrke Saintpaulia

Video: Vanskeligheder Med At Dyrke Saintpaulia

Video: Vanskeligheder Med At Dyrke Saintpaulia
Video: Пересадка взрослых цветущих фиалок! Легкий способ. Transplanting violets. Saintpaulia. 2024, Kan
Anonim

Saintpaulia, eller den violette Usambara, har tjent blomsteravlernes kærlighed, fordi den blomstrer når som helst, og på grund af sin lille størrelse kan den godt slå sig ned på en smal vindueskarm. Det er vigtigt at være opmærksom i tide på de signaler, som blomsten giver til ejeren, for at gøre hans eksistens behagelig og nyde skønheden i Saintpaulia i mange år.

Vanskeligheder med at dyrke Saintpaulia
Vanskeligheder med at dyrke Saintpaulia

Instruktioner

Trin 1

Lyse pletter på bladene. For meget direkte sollys. Flyt planten til et skyggefuldt område.

Trin 2

Brune pletter på bladene. Vanding med for koldt vand. Brug varmt vand.

Trin 3

Bladene bliver gule. Der er mange grunde - tør luft, forkert vanding, overdreven ernæring. Ret den mest sandsynlige afslutningsfejl i dit tilfælde.

Trin 4

Blegegrønne blade med krøllede kanter. Planten fryser. Fjern Saintpaulia fra vindueskarmen på frostige vinternætter.

Trin 5

Træg rådnende blade. Rot af rodkraven opstår på grund af vandlogning. Det er meget vanskeligt at redde planten, det er bedre at straks adskille saintpaulia fra sine jordnabo og ødelægge den.

Trin 6

Planten blomstrer ikke. Saintpaulia har sandsynligvis ikke nok lys, men hvis den står på et tilstrækkeligt oplyst sted, er årsagen tør luft, og Saintpaulia skal sprøjtes. Årsagen til manglen på blomster kan også være en omlægning af planten, efter at have vænnet sig til et nyt sted, vil Saintpaulia blomstre.

Trin 7

Skimmel på blade og blomster. Saintpaulia er ramt af grå skimmel. Stop med sprøjtning, fjern berørte blade, spray Saintpaulia med et systemisk fungicid, og hold det ude af solen, indtil det er tørt.

Anbefalede: