Hvordan Man Dyrker En Uzumbara Violet

Hvordan Man Dyrker En Uzumbara Violet
Hvordan Man Dyrker En Uzumbara Violet

Video: Hvordan Man Dyrker En Uzumbara Violet

Video: Hvordan Man Dyrker En Uzumbara Violet
Video: Как покрасить седые волосы! Осветление и окрашивание седины! 2024, Kan
Anonim

Snehvid, frotté med mønstrede kanter af blomster, den Uzumbar violette er en blomst, der ikke efterlader nogen ligeglad. Hans hjemland er Østafrika. I slutningen af det 19. århundrede bragte baron von Sant Paul det til Europa. Uzumbar violet kaldes også sentpolia til ære for sin distributør.

Uzumbara violet
Uzumbara violet

Denne plante har kødfulde, saftige blade, der er mørkegrønne i farver med blå, lilla, røde, lyserøde og hvide blomster.

Denne violette er snehvid som januar-sne og blomstrer det meste af året, dvs. næsten konstant. For at opnå dette skal du konstant overvåge vanding og befrugtning. Violet kan virkelig ikke lide overskydende fugt, så et keramisk afløb placeres i bunden af en keramisk gryde, som absorberer overskydende fugt meget godt.

Vand blomsten skal være under bladene. Hvis der kommer vand på bladene, kan der forekomme pletter. Vandet skal være varmt og blødt, så blomstrer violet godt og i lang tid. Du skal gødes en gang om måneden med en særlig gødning til indendørs blomster. Det er heller ikke nødvendigt at "overdrive det" med dette, for hvis du befrugter planten oftere, vil rigelig vækst af blade og en reduktion i antallet af blomster begynde.

Bedst af alt, for violer er små potter velegnede, igen, i dem blomstrer den mere rigeligt. Den violette elsker også at blive transplanteret. Dette gøres bedst om foråret, når der endnu ikke er nogen knopper.

For den bedste blomstring har planten brug for hvile. Den bedste tid til dette er vinteren. Hvil betyder at overføre blomsten til et koldere sted. Samtidig formeres violet. For at gøre dette skal du tage bladene sammen med et håndtag på mindst 2 cm, læg dem i en skål med varmt vand. Du skal nedsænke bladene ca. en fjerdedel. Stilken og bunden af bladet skal være i vand. Når rødderne vises, kan du transplantere disse blade i jorden. Temperaturen skal være i området 20-25 grader, så fortsætter rodningen og væksten af den unge plante mere intensivt.

Uzumbar violet føles bedst i øst- og vestvinduerne.

Det er umuligt at se ligegyldigt på en blomstrende violet, uanset hvilken farve den er, derfor er uzumbarvioler de mest elskede og udbredte blomster hos mange mennesker. De tager meget lidt plads og blomstrer det meste af året.

Anbefalede: