Viola Dees: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Viola Dees: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Viola Dees: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Viola Dees: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Viola Dees: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Viola auditions in FIFArmónica orchestra 2024, Kan
Anonim

For meget bliver sagt og skrevet om tidlig karrierevejledning. Viola Dees som barn tænkte ikke engang på at blive skuespillerinde. Først med tiden, da hun begyndte at studere i et teaterstudie, forstod hun sit formål.

Viola Dees
Viola Dees

Startbetingelser

Enhver passende person husker sin barndom med let tristhed. Alle vanskeligheder og sorger i et bestemt øjeblik glemmes, og kun et lys forbliver billede, som om det er malet med akvareller. Viola Dees blev født den 11. august 1965 i en almindelig amerikansk familie. Forældrene havde ikke indskud i en bank eller luksuriøs ejendom og boede på en ranch hos en ejer i South Carolina. Min far arbejdede som en brudgom. Mor tjente som tjenestepige i mesterens hus. Pigen blev født det femte barn af seks børn.

Billede
Billede

Af forskellige hverdagsårsager måtte familien flytte til byen Rhode Island, der ligger på Atlanterhavskysten. En stor og fattig familie har sine egne regler og traditioner. I en sådan samfundscelle får de yngre børn deres tøj fra de ældre. Slik og delikatesser er kun på bordet i weekender og større helligdage. For dem, der ikke ved, hvordan de bor i huse med minimal indkomst, virker sådanne vaner underlige.

Uhindret af pleje af deres forældre havde børnene det sjovt så godt de kunne. Ofte udfører de improviserede forestillinger med opfundne figurer. Viola repræsenterede meget trofast figurer fra forskellige eventyr. Hendes kunstneriske evner manifesterede sig i en tidlig alder. Da pigen begyndte at gå i skole, var hun interesseret i klasser i et teaterstudie. Hun tegnede godt og hjalp med at sætte scenesæt til forestillinger. Udførte overbevisende de roller, der blev tildelt hende.

Billede
Billede

Professionel aktivitet

Klasser i dramastudiet gik ikke spor for Viola. Hun følte teatralskens magiske magi og besluttede at forbinde sin skæbne med skuespillerhvervet. Efter gymnasiet gik hun på et lokalt college og modtog sin Bachelor of Fine Arts-grad. Så gik hun til New York og dimitterede fra den berømte Juilliard School of Acting. Efter at have afsluttet sin uddannelse arbejdede den certificerede skuespillerinde i teatret i flere år. Hun var nødt til at gennemgå en tornet vej til anerkendelse og accept i truppen.

Violas skuespilkarriere gik godt. I 2001 modtog skuespilleren to prestigefyldte priser for sin præstation i stykket "King Headley II". Tre år senere fulgte endnu en succes og en ny pris. Kreativitet på scenen fascinerede Dees, men bragte ikke bred popularitet. Efter tvivl accepterede skuespillerinden invitationen og bestod castingen for at deltage i optagelserne. Hun havde allerede erhvervserfaring. Imidlertid bemærkede ingen, selv nære slægtninge, det episodiske udseende på skærmen i filmen The Essence of Fire.

I flere år spillede Viola Dees i teatret og udførte samtidig "små" roller i film. I sidste ende blev kvantitet til kvalitet. Skuespilleren modtog anerkendelse fra publikum og kritikere efter frigivelsen af filmen "Solaris". Filmen blev skudt med interessante afvigelser fra forfatterens tekst. Viola måtte spille en stærk og viljestærk kvinde, selvom der oprindeligt ikke er rigtige kvinder i Stanislav Lems roman. Men det var direktørens hensigt.

Det er vigtigt at bemærke, at skuespillerinden Dees blev tildelt en meget specifik rolle efter dette projekt. Hun begyndte at blive inviteret til rollerne som moralsk stærke og stærke viljeheltinder. Kritikere og seere bemærkede, at Viola ser overbevisende ud i billedet af en politimand og en militærmand, en superspion og en FBI-agent. Imidlertid forsømte hun ikke små roller. Til den otte minutters episode i tvivl vandt Dees to priser på én gang, en Oscar og en Golden Globe, som birolle.

Billede
Billede

Personlige liv plot

I to år i træk modtog skuespilleren Screen Actors Guild Award for sin deltagelse i serien Hvordan man undgår straf for mord. Prisen for bedste skuespillerinde i en dramaserie blev for første gang uddelt til en sort skuespillerinde. Dette skete i 2015. På dette tidspunkt havde Viola allerede autoritet i filmkredse. Hun var kendt og respekteret langt ud over landets grænser.

Den mest berømte skuespillerinde bragte sin rolle i filmen "The Servant". Manuskriptet til denne film berører det smertefulde amerikanske tema i forholdet mellem hvide og sorte. For at overvinde problemet har politiske videnskabsmænd og sociologer opfundet en særlig definition for sorte borgere - "African American". Efter at have spillet rollen som en sort tjenestepige i de hvide mesters hus modtog Dees endnu en Oscar og en Screen Actors Guild Award.

Billede
Billede

Næsten alt er kendt om Violas personlige liv. Skuespilleren har aldrig annonceret sine romaner og eventyr. Biografien indeholder ingen fakta, der miskrediterer Dees ære og værdighed. Hun arbejdede bare hårdt og målrettet og lavede en karriere. Viola blev gift sent, i en alder af 37. Men som de siger, bedre sent end aldrig. Hendes mand var en sort skuespiller Julius Tennon. Han er elleve år ældre og har to børn fra et tidligere ægteskab.

Viola kan ikke føde sit eget barn. I 2011 tog mand og kone en halvandet år gammel pige op og kaldte hende Genesis. Skuespilleren bruger al sin fritid til kommunikation og opdragelse af sin datter. I 2016 blev hun medtaget på listen over de halvtreds mest indflydelsesrige mødre i Amerika. Denne anerkendelse blev lettet af skuespillerens aktivitet på sociale netværk.

Anbefalede: