Sådan Strikkes En Patentsløjfe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes En Patentsløjfe
Sådan Strikkes En Patentsløjfe

Video: Sådan Strikkes En Patentsløjfe

Video: Sådan Strikkes En Patentsløjfe
Video: LivaCreation trin-for-trin guide - Lær at strikke et pandebånd 2024, April
Anonim

Patentsløjfer er et af de vigtigste strikmønstre. Af disse er elastikbånd ofte vævet på hatte, tørklæder, kraver. Og separate patentsløjfer, der er lavet på forsiden, skaber et smukt præget mønster.

Sådan strikkes en patentsløjfe
Sådan strikkes en patentsløjfe

Er det nødvendigt

  • - garn
  • - Hæklenål.

Instruktioner

Trin 1

Patentmønsteret er ikke lavet fra den første række af løkker, så bind først stoffet til det sted, hvor du vil indsætte løkken. Hvis du planlægger at udføre al strikning med et lignende mønster, skal du kaste et lige antal løkker på strikkepindene.

Trin 2

Før du starter patentknaphullet, skal du flytte arbejdstråden til forsiden af arbejdet og indsætte den højre strikkepind i det forreste knaphul, som om der strikkes med en vrang, dvs. fra højre til venstre. Fjern på højre strikkepind uden strikning både løkken og garnet på strikkepinden (arbejdstråd). Bind denne række til enden og den næste række til de fjernede løkker og garn.

Trin 3

Flyt arbejdstråden til fronten af arbejdet igen. Sæt den højre strikkepind i hæklestinget fra højre mod venstre, som når du strikker en vrangmaske. Overfør til højre strikkepind uden strikning, både løkken og begge garner på den (løkker fra forrige række). Strik denne række færdig og strik den næste op til patentsløjfen.

Trin 4

Arbejdstråden er nu bag på strikningen. Sæt den højre strikkepind forfra i en løkke med to hækler på, som når du strikker en forreste løkke, og strik alt sammen. Resultatet er en separat patentsløjfe, der er bundet på frontfladen.

Trin 5

Du kan også udføre en separat patentsløjfe på frontfladen på en anden måde. For at gøre dette skal du indsætte den rigtige strikkepind fra stoffets forside i løkken, der blev strikket tre rækker tidligere. Tag fat i arbejdstråden og træk den fremad. Fjern den strikkede søm fra venstre strikkepind. Du skal få den samme sløjfe som beskrevet ovenfor.

Anbefalede: