Hvordan Man Tegner En Bison

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Bison
Hvordan Man Tegner En Bison

Video: Hvordan Man Tegner En Bison

Video: Hvordan Man Tegner En Bison
Video: How To Draw a Bison 2024, Kan
Anonim

For at skildre en bison er det nødvendigt at forestille sig, hvordan en almindelig tyr ser ud, og reflektere på tegningen funktionerne i strukturen i kroppen og hovedet på dette store pattedyr.

Hvordan man tegner en bison
Hvordan man tegner en bison

Instruktioner

Trin 1

Begynd din tegning ved at konstruere konstruktionsdele. Tegn en oval form, symmetriaksen skal være vandret. Dette hjælpeelement svarer til kroppen af en bison. Tag højde for andelen af tyrens krop på tegningen - den bredeste del af figuren, som vil være brystet på dyret, er ca. 2/3 af figurens længde. Derudover skal figuren være aflang og mere tilspidset end ægget.

Trin 2

Byg en hjælpefigur svarende til bisonens ansigt, den har også form som et æg, dens skarpe ende er næsen. Placer denne detalje i kort afstand fra kroppen, bisonens hoved i rolig tilstand er placeret under det højeste punkt på nakken.

Trin 3

Forbind begge elementer med linjer. Vær opmærksom på, at bisonens skrot er meget massiv, så linjen, der går fra bagsiden af hovedet til bagsiden, har en konkav form.

Trin 4

Tegn hovedet. Skær den skarpe spids af, vælg næseområdet, træk næseborene på den. I den centrale del af hovedet skal du trække ovale øjne, de er anbragt på siderne af næsen, ikke foran. Små horn bøjet opad vokser omtrent på samme linje med næseborene og øjet. Bisonens krone er dækket af langt hår, der hænger fremad og skjuler ørerne. Derudover har dyret et skæg, håret på hagen er rettet fremad.

Trin 5

Reflekter funktionerne i strukturen af bisonens krop. Vælg området på bagsiden og nakken, der er dækket af tyk pels. På tyrens kryds og mave er pelsen kortere og glattere, den klæber tæt til kroppens overflade. Tegn en hale, den er ret lang, der er en kvast med langt hår i slutningen. Hvis du tegner en mand, skal du tegne penis, det ligner en normal tyr.

Trin 6

Tegn bisonens lemmer. Deres længde er ca. halvdelen af kroppen. Forbenene ser tykkere ud på grund af det lange hår, bagbenene er dækket af et kortere hår. Artikulationer er tydeligt synlige på bisonens ben. Hver lem slutter med en hov, glem ikke den reducerede tå, vendt tilbage.

Trin 7

Begynd at farve billedet. Bemærk, at bisonens frakke har en varm, let rødlig farvetone. Brug en mørkebrun farve til øjnene, fremhæv hornene i bunden med lyse og spidserne med grå-sort.

Anbefalede: