Sådan Kombineres To Sange

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kombineres To Sange
Sådan Kombineres To Sange

Video: Sådan Kombineres To Sange

Video: Sådan Kombineres To Sange
Video: Se min kjole | Sange fra Minisjang 2024, Kan
Anonim

Hvis du synger en sang til en melodi fra en anden, får du en meget original parodi. En moderne computer giver dig mulighed for at omdanne næsten enhver musikfil til et backing-spor og derefter lægge din præstation på den.

Sådan kombineres to sange
Sådan kombineres to sange

Instruktioner

Trin 1

Vælg en sang, som du vil synge, og den anden til den melodi, hvorfra du skal synge den. Det første værk kan også være et digt. Hovedkravet for dem er det samme antal stavelser pr. Linje. For eksempel kan teksten til sangen "Tanks rumbled on the field" udføres til melodien af sangen "When spring comes" fra filmen "Spring on the street across the river" og omvendt.

Trin 2

Tag den sang, hvorfra du vil bruge melodien, hvor den er lagt lovligt. For at gøre dette skal du kigge efter det på de officielle hjemmesider for forfattere og kunstnere.

Trin 3

Download Audacity fra følgende side:

Trin 4

Åbn filen med sangen i programmet, og gør den derefter til et backing-spor. For at gøre dette skal du bruge følgende beskrivelse af denne procedure:

audacity.sourceforge.net/help/faq?s=editing&i=remove-vocals Gem konverteringsresultatet i en separat fil med et nyt navn

Trin 5

Overfør den resulterende fil til en almindelig MP3-afspiller. Tilslut hovedtelefonudgangen til line-in på dit computers lydkort. Tilslut en mikrofon til dens mikrofonindgang. Brug en softwaremixer (i forskellige operativsystemer har dette program forskellige navne, og metoderne til at starte det er også forskellige), tænd for begge indgange, juster forholdet mellem signalniveauerne, der kommer fra dem (juster om nødvendigt lydstyrken i afspilleren), fjern akustisk feedback … Hvis du ikke kan slippe af med sidstnævnte, skal du tilslutte hovedtelefoner i stedet for højttalere eller skrue ned for lydstyrken på dem.

Trin 6

Brug det samme Audacity-program til at optage på din computer. Afspil filen på afspilleren, og syng nye ord i mikrofonen i takt med melodien. Gem posten.

Trin 7

Før du bruger en parodi på nogen måde, skal du læse paragraf 3 i artikel 1274 og paragraf 2 i artikel 1266 i civilretten i Den Russiske Føderation.

Anbefalede: