Sådan Indstilles En Guitar Med Klaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Guitar Med Klaver
Sådan Indstilles En Guitar Med Klaver

Video: Sådan Indstilles En Guitar Med Klaver

Video: Sådan Indstilles En Guitar Med Klaver
Video: Happy Birthday Guitar Tutorial | Easy Guitar Lessons For Beginners - Single String Song Tabs Lesson 2024, April
Anonim

At spille i en gruppe kan være meget behageligt for både publikum og deltagerne. Det er sandt, kun hvis instrumenterne er bygget sammen. Hvis gruppen bruger et klaver, er det bedst at indstille guitar, mandolin og andre instrumenter med det og ikke med en tuningsgaffel.

Sådan indstilles en guitar med klaver
Sådan indstilles en guitar med klaver

Er det nødvendigt

  • - klaver;
  • - guitar;
  • - klaver keyboard diagram.

Instruktioner

Trin 1

Find E for den første oktav på klaver keyboard. Hvis du ikke spiller dette instrument, skal du bruge det underskrevne nøgleskema. Den første oktav er midt på keyboardet, lige overfor pianisten, der sidder ved instrumentet. Hvis du har en seksstrenget guitar, skal du bruge denne tast til at indstille den åbne første streng. I en syv-streng svarer den første streng til D-lyden fra den første oktav.

Trin 2

Resten af strengene kan indstilles på to måder. For eksempel den måde, en guitar normalt er tunet på. Den anden streng i seksstrengen fastspændes ved 5. bånd og skal matche den åbne først. I dette instrument fastspændes alle strenge bortset fra den tredje ved denne bånd og indstilles langs de tyndere tilstødende. Hold den tredje bånd ved den fjerde bånd, og juster den til det åbne sekund.

Trin 3

Den syvstrengede guitar er bygget på G-dur triaden. Den anden streng er fastspændt ved den tredje bånd, den tredje ved den anden og den fjerde ved den femte. Den samme rækkefølge opretholdes for basser, det vil sige trykke på den 5. bånd ved den tredje bånd, den sjette ved den fjerde bånd og den syvende ved den femte bånd.

Trin 4

Du kan også indstille alle strenge til klaveret. Den anden streng af seksstrengen er B af en mindre oktav. Find den nødvendige nøgle på diagrammet. Det er placeret til venstre op til den første oktav. I den lille oktav har du også brug for G- og D-tasterne, langs hvilke den tredje og fjerde streng er bygget. Den femte og sjette kamp i lyd med lyden af A og E fra den store oktav. Det er placeret til venstre for den lille.

Trin 5

For at indstille en syvstrenget guitar på klaveret, find lydene B, G og D i de lave og høje oktaver. Du indstiller guitaren i retning fra tynde strenge til bas, så se efter tasterne på klaveret ved at flytte din hånd fra det midterste register til det nedre register.

Trin 6

I en tolvstrenget guitar er der bygget tynde ekstra strenge i en oktav med de vigtigste, bortset fra de to første. Stil det første par i fællesskab på tasterne til den første oktav, den anden - på B-tasten. For det tredje par skal du indstille hovedstrengen til G-nøglen i den mindre oktav. Det ekstra salt vil også være, men en oktav højere, det vil sige i den første. I det fjerde par vil hovedstrengen være D-mol, og den sekundære streng vil være D for den første oktav. På samme måde som for seksstrengen skal du finde de tilsvarende femte og sjette strenge på tastaturet. Yderligere opstilling i oktaver.

Anbefalede: