Hvordan Og Hvor Meget Tjener Lolita

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Lolita
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Lolita

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Lolita

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Lolita
Video: Проклятая КУКЛА АННАБЕЛЬ vs ПРИЗРАКА Невесты! Мы нашли КЛАДБИЩЕ ВЕДЬМ! 2024, April
Anonim

Lolita Milyavskaya er en stjerne i russisk showbusiness, tidligere medlem af kabaretduet "Academy". Hun er i øjeblikket kendt som en stor solosanger, en stærk, modig kvinde uden komplekser.

Hvordan og hvor meget tjener Lolita
Hvordan og hvor meget tjener Lolita

Cabaret-duet "Academy"

Lolita Milyavskaya blev født i Lviv i en kreativ familie. Far - Mark Lvovich var dirigent og entertainer, og mor - Alla Dmitrievna sang i et jazzband. Da pigens forældre brød op, måtte hendes mor tage Lolita med på turné. Det var fra denne tid, at den berømte sangeres kreative vej begyndte.

Da pigen havde en god stemme, sang hun allerede i en alder af 11 sammen med Irina Ponarovskaya. Lolita arbejdede som backing-vokalist indtil eksamen. Derefter trådte hun ind i grenen af Moskva State Institute of Culture, som var beliggende i byen Tambov.

I 1985 modtog Milyavskaya et eksamensbevis og fik et job ved Odessa Philharmonic. Det var der, hun mødte Alexander Tsekalo. Unge mennesker begyndte at optræde med tal i genren af samtaleminiatur, og skabte derefter kabaretduet "Academy". Denne tandem var utrolig populær blandt publikum. Lolita og Tsekalo blev inviteret til firmafester, forskellige programmer, de gik endda med forestillinger til USA, europæiske lande og SNG.

Billede
Billede

Sammen optrådte parret ikke kun på scenen, men prøvede også sig selv som oplægsholdere i programmer: "God morgen, land!", "Morgenpost", "TV-pizza". Duoen eksisterede perfekt i 10 år, og derefter begyndte skænderier, uenigheder og modsætninger. I nogen tid forsøgte Milyavskaya og Tsekalo at forene sig for at bevare kabaretduet "Academy", men snart gik dette kreative projekt helt i opløsning.

Solokarriere

I 2000 beslutter Lolita at fortsætte sin solokarriere. Hun udgav sangen "Flowers", og seks måneder senere blev der udgivet et album med samme navn. Disken sælges i et oplag på 50 tusinde eksemplarer. I 2003 udgav Lolita et turneringsprogram "The Divorced Woman Show" og et andet album, som fans snapper op i øjeblikket. Salget oversteg 700 tusind eksemplarer.

Billede
Billede

I alt har Lolita udgivet 6 albums i øjeblikket, den mest skandaløse og provokerende af dem er "Fetish". Kunstneren lavede specielt en erotisk fotosession til dette projekt. Hun placerede uddrag af det på omslaget. Som et resultat tillod censuren ikke disken med sådanne ærlige fotos, så Milyavskaya blev tvunget til at genudgive albummet i et mere afslappet format.

Indkomst

Lolita turnerer konstant landet med sine showprogrammer. Billetter til hendes koncerter sælges til rimelige priser: 1200-4000 rubler. Det er sandt, at det er meget vanskeligt at erhverve dem, fordi fansen øjeblikkeligt køber alt op. Sangeren samler store stadioner og optræder også regelmæssigt i Moskva i det største og mest populære megazal, Crocus City Hall.

Denne orkankvinde ved, hvordan den skal lyse op på scenen, overføre sin energi og køre til seeren. Normalt inkluderer Lolita de mest populære kompositioner i koncerter.

Billede
Billede

Mange er chokerede over, hvordan Lolita Milyavskaya chokkerer seeren, men du skal forstå, at hun gør det af en grund. Når alt kommer til alt, hæver alle diskussioner af hendes personlighed, selvom ikke den mest behagelige, kunstnerens rating og gebyrer markant. For eksempel bad Lolita i 2016 om 20 tusind euro til en virksomhedstale, og i 2017 allerede 40-50 tusind. Hvis du tæller i rubler, viser det sig at være omkring 2, 8-3, 5 millioner.

En sådan utrolig stigning i gebyret opstod, efter at sangeren kom ind på scenen i en tæt transparent jumpsuit. I det dukkede hun også op på en af de sociale begivenheder. Tøjet understregede alle manglerne i sangerens figur. Men på trods af dette takket være et så chokerende trick steg Lolitas ratings højt. Rige fans begyndte aktivt at invitere sangeren til firmaarrangementer.

Lolita investerer aktivt sin indkomst i fast ejendom. I 2000 efter en skilsmisse fra Alexander Tsekalo købte hun en lejlighed i Moskva. Sangeren bor i øjeblikket her sammen med sin mand. Lejligheden er indrettet med dyre møbler, men der er ikke noget overflødigt og prætentiøst i det. Huset har en hyggelig atmosfære, der er en meget lakonisk indretning.

Derudover ejer sangeren et forretningskontor, der ligger ikke langt fra Garden Ring. Lolita købte første sal i en højhus og udlejer området med succes.

For nylig blev det kendt, at den lyse stjerne i russisk showbusiness har et hus i Bulgarien. Hun går ofte der for at hvile med sin mand Dmitry Ivanov. Sangeren byggede dette palæ for flere år siden; det ligger i et meget smukt og malerisk sted. Dmitry er ansvarlig for landskabet og det meste af arbejdet på havegrunden. Sangeren uploader regelmæssigt fotos af dette smukke sted til sociale netværk.

Lolita Milyavskaya udfører ikke kun på koncerter, ture aktivt og medvirkede i forskellige tv-programmer, hun driver en virksomhed. Sammen med Frija-firmaet har sangeren udgivet en samling poser kaldet “I Made Myself”. Sangeren hævder, at hun skabte et brand til kvinder med mellemindkomst, så de kan købe et holdbart produkt af høj kvalitet og ikke en kinesisk falsk. Tasker fra Milyavskaya sælger godt, hvilket giver sangeren en stabil ekstraindkomst.

Stærk, uafhængig og uhyrlig Lolita følger konstant med tiden. Hun studerer aktivt trends, trends og overrasker konstant sine fans. Hendes sange er regelmæssigt øverst på de russiske hitlister, og præstationsgebyrer vokser med en kosmisk hastighed.

Anbefalede: