Hvordan Og Hvor Meget Tjener Konstantin Kinchev

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Konstantin Kinchev
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Konstantin Kinchev

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Konstantin Kinchev

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Konstantin Kinchev
Video: Обращение Константина Кинчева 2024, Kan
Anonim

Konstantin Evgenievich Kinchev (rigtigt navn Panfilov) er en sanger, musiker, sangskriver, skuespiller, permanent medlem og leder af rockgruppen "Alisa". I 2018 blev han tres år gammel og "Alice" -gruppen - femogtredive.

Konstantin Kinchev
Konstantin Kinchev

Kinchev har været en af de førende rotsangere og musikere i mange år. Han fortsætter med at holde koncerter og indspille nye sange, selvom fans i de senere år ikke så ofte har været i stand til at se deres yndlingsartist på scenen.

Biografi fakta

Den fremtidige sanger blev født i hovedstaden i en familie af lærere. Hans far var rektor for MIT, og hans mor arbejdede som lærer ved Institut for Styrke af Materialer ved Moskva Institut for Kemisk Teknologi. D. I. Mendeleev.

Konstantins rigtige navn er Panfilov. Efternavnet Kinchev blev båret af sin bedstefar, der blev undertrykt og forvist til Magadan, hvor han døde. Efter at have lært denne historie blev Kostya så chokeret, at han senere besluttede at tage det kreative pseudonym Kinchev til minde om sin bedstefar. Officielt ændrede han ikke sit efternavn og forbliver ifølge hans pas Panfilov.

Som barn blev Kostya interesseret i musik. Hans foretrukne kunstnere var The Rolling Stones og Black Sabbath. Han kunne lytte til dem i timevis og blev hurtigt en rigtig kender af udenlandske rockartister.

Konstantin var et meget rastløst barn og meget udisciplineret. Han arrangerede konstant flugt hjemmefra for at lede efter skatte og skatte. I skolen kom han i konflikt med lærere, som normalt sluttede med et opkald fra forældre til direktøren.

Konstantin Kinchev
Konstantin Kinchev

Han barberede engang hovedet i protest mod det faktum, at læreren ikke lod ham i klassen, blot fordi drengen havde meget langt hår. Han blev sendt til frisøren. Men i stedet for en anstændig klipning besluttede Kostya at barbere håret helt af. Kort før blev han optaget i Komsomol-organisationen, men på grund af den konflikt, der opstod, blev han udvist fra dens rækker.

Interessen for musik var ikke den eneste i Konstantins liv. Han var glad for sport og spillede hockey i flere år og trænet i klubben SO Spartak. Da han blev teenager, indså han, at han ikke kunne nå højder inden for sport, og besluttede at forlade klubben.

Med drengens studier gik heller ikke alt. Det var kun takket være sin fars indsats, at han blev studerende ved MIT, men ikke med det samme. Efter at have modtaget sin ungdomsuddannelse besluttede den unge mand at finde et job og fik et job på fabrikken som lærling hos en fræsemaskineoperatør. Derefter arbejdede han i nogen tid som tegner og grafisk designer. Først derefter blev han universitetsstuderende.

Derefter besluttede Kinchev at optage vokal. Han studerede et år på skolen på Bolshoi Theatre. Han kom der ved et uheld. En gang, der sad i en af bjælkerne, kom en fremmed hen til ham. Han hørte sang af Constantine og besluttede at invitere ham til konkurrencen, der blev afholdt på det tidspunkt i teatret. Kinchev accepterede, og efter at have bestået udvælgelsen blev han tilmeldt et fire-årigt studieforløb. Men det var kun nok i et år, Konstantin forlod også skolen.

Han begyndte igen at lede efter arbejde og var i nogen tid model i en kunstskole. Derefter arbejdede han som læsser og administrator i et sportskompleks. I 1977 kom han ind på Institut for Samarbejde og studerede der i tre år.

Musiker og sanger Konstantin Kinchev
Musiker og sanger Konstantin Kinchev

I hele denne tid var Konstantins vigtigste hobby musik. Han drømte, at han en dag ville blive rockmusiker og sanger. Og denne drøm er blevet en realitet.

Kreativ måde

Kinchevs musikalske karriere begyndte med deltagelse i grupper, der var ukendte for et bredt publikum. Det første album optaget af Kinchev blev kaldt Nervous Night. Derefter blev han hørt af skaberen af gruppen "Alice" - Svyatoslav Zaderiy. Han inviterede Kostya som solist til kollektivet.

I begyndelsen af samarbejdet troede alle, at Konstantin kun ville udføre sange, når han optog studioalbum, og han ville ikke være med på koncerter. Men efterhånden ændrede holdningen sig. Kinchev blev et fuldt medlem af gruppen og derefter den eneste leder og solist. Grundlæggeren af "Alisa" S. Zaderiy forlod snart bandet og grundlagde en anden gruppe.

Næsten fra de første dage af sin eksistens har "Alice" omgivet sig af hengivne fans og fans. Unge mennesker, der lyttede til bandets musik, begyndte at kalde sig "Alice's Army".

Kinchev prøvede sig selv som skuespiller med hovedrollen i flere film. Han er bedst kendt for sin hovedrolle i filmen "The Burglar", hvor musikeren blev tildelt en pris på Sofia Film Festival.

Personlige liv

Musikeren har været gift to gange. Anna Golubeva blev den første kone. Parret havde en søn, Eugene, som nu arbejder med sin far og beskæftiger sig med Alisa-gruppens egenskaber.

Konstantin Kinchevs indkomst
Konstantin Kinchevs indkomst

Med sin anden hustru, Alexandra, mødtes Kinchev ganske tilfældigt i Skt. Petersborg og stod i kø ved butikken. Han kunne straks lide pigen, og efter et stykke tid begyndte de at mødes. Og så flyttede Konstantin til sin lejlighed. Snart skiltes Kinchev fra Anna og blev gift med Alexandra.

Musikeren har boet med Alexandra i mange år og er lykkeligt gift. Parret opdrætter to børn. Nu bor familien i Leningrad-regionen i en lille landsby. De kan godt lide at være væk fra byens travlhed og nyde naturen.

I 1990'erne besøgte Kinchev Jerusalem, hvor han besøgte de hellige steder. Derefter blev han døbt og har været en religiøs person i mange år.

I foråret 2016 fik Konstantin et hjerteanfald. Han blev indlagt på Almazov-klinikken i en meget alvorlig tilstand. Læger reddede bogstaveligt musikeren, men behandling og rehabilitering varede i flere måneder. Kinchev vendte kun tilbage til koncertaktiviteter i 2017.

Koncerter, indtægter, projekter

Oplysninger om, hvor meget Kinchev tjener på sit arbejde i dag, kan ikke findes på Internettet. Sangeren deltager ikke i firmaarrangementer og private fester.

For flere år siden bad lederen af Alisa-gruppen sine fans om hjælp til at skaffe midler til udgivelsen af et nyt album. På en dag lykkedes det ham at samle halvdelen af det krævede beløb. I alt krævede fire millioner at indspille albummet.

Kinchevs fans støttede deres idol og hans crowdfunding-firma. Kinchev skrev i sin adresse, at albummet "Overskydende" sandsynligvis vil være det sidste i sit arbejde.

Konstantin Kinchevs indtjening
Konstantin Kinchevs indtjening

"Alisa" og dens faste leder fortsætter med at holde koncerter. I sommeren 2019 optrådte Konstantin på Invasion-jubilæumsfestivalen. Desværre kunne hans koncert kun ses på festivalen. I modsætning til sine medmusikere forbød Kinchev webcast af forestillingen.

Sangerens fans vil kunne se ham i november 2019 i Skt. Petersborg og Moskva. Koncerterne afholdes på SC "Yubileiny" og KZ Adrenaline Stadium. Billetter koster fra 2, 5 tusind rubler.

Anbefalede: