Hvordan Var Zavtra-koncerten I Moskva

Hvordan Var Zavtra-koncerten I Moskva
Hvordan Var Zavtra-koncerten I Moskva

Video: Hvordan Var Zavtra-koncerten I Moskva

Video: Hvordan Var Zavtra-koncerten I Moskva
Video: 19 The Matrixx u0026 Глеб Самойлов - Завтра (4 августа 2016, Москва, Stereo Hall) 2024, Kan
Anonim

Zavtra International Music Festival fandt sted i Moskva den 9. juni 2012. En storslået begivenhed fandt sted på Green Theatre i Gorky Park. Live forestillinger af ekstraordinære kunstnere fra nær og fjernt udlandet blev afholdt med fuldt hus og med munter dans på tribunerne.

Hvordan var Zavtra-koncerten i Moskva
Hvordan var Zavtra-koncerten i Moskva

Festivalen blev overværet af den amerikansk-franske sangerinde Maya Vidal, den stigende stjerne fra Ukraine Ivan Dorn, den georgiske jazzsanger Nino Katamadze med Insight-kollektivet, pop-rockere fra Letland Brainstorm. Programmets højdepunkt var en ung, men allerede ret populær fransk kvinde ZAZ, hvis rigtige navn er Isabelle Jeffroy.

Festivalen blev åbnet af Maya Vidal. For at arrangere hendes kompositioner bruger denne skrøbelige og parmesrige pige dragspil, violer, percussion, guitarer og endda legetøjsinstrumenter. Men det vigtigste "instrument" fra Maya er hendes unikke blide og bløde stemme, som er i stand til at sende lytteren på en ægte musikalsk rejse gennem tiden. Sangeren dukkede op foran publikum nøjagtigt klokken seks om aftenen, som det blev annonceret på plakaten, men på det tidspunkt var bænkene i det grønne teater halvtomme - linjen af mennesker, der ønskede at komme til festivalen strakte sig hundreder af meter foran indgangen. Derfor havde nogle seere ikke tid til at komme til begyndelsen. På trods af dette formåede næsten alle at se og lytte til Vidal, da Ivan Dorn, der skulle gå på andenpladsen, var en halv time forsinket, og Maya, i stedet for den tildelte time, spillede alt en og en halv.

På trods af den betydelige forsinkelse mødte folket den ukrainske Dorn ganske aktivt. En cocktail af funk, house og lyricism gør sangene fra denne musiker, som forresten mange kalder "årets gennembrud", virkelig lyse, og hans usædvanlige vokal gør dem hurtigt til ægte hits.

De næste deltagere i det fri var musikerne fra Brainstorm-kollektivet. Lettere sang bogstaveligt talt alle deres hit sange: fra "Million Minutes" til "Maybe". Publikum sang aktivt sammen med gruppen.

Efter det lettiske kollektiv kom jazzdivaen fra Georgia Nino Katamadze. Uanset hvad hun gjorde på scenen: hun dansede, spillede synthesizeren mesterligt, sendte luftkys til publikum og endda satte en tamburin på hovedet. Pigen udførte sin legendariske komposition "Suliko" i en danseparter. Hendes optræden sluttede med en venlig korsang. Publikum fulgte den georgiske kvinde med øredøvende bifald.

I slutningen af festivalen tog Zaz scenen og begyndte sin optræden med en parmesrig sang "Les passants". Efter hende mødte hun publikum med en sætning på brudt russisk: "God eftermiddag!", Hvilket forårsagede en bølge af bifald. Publikum ledsagede hver sang af den franske gæst med en storm af glæde. Men mest af alt ventede publikum på sangen "Je Veux", som på én gang og forherligede sangeren.

Sådan gik Zavtra-koncerten i Moskva. Billetpriserne varierede fra 1, 5 til 3 tusind rubler. Publikum var tilfredse med denne begivenhed, så det kan argumenteres for, at Zavtra-festivalen har en interessant og lang historie.

Anbefalede: