Sådan Strikkes En Fletning På En Hat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes En Fletning På En Hat
Sådan Strikkes En Fletning På En Hat

Video: Sådan Strikkes En Fletning På En Hat

Video: Sådan Strikkes En Fletning På En Hat
Video: Knitting a hat with a "Braid" pattern 2024, April
Anonim

Det "fletede" strikningsmønster har længe været populært hos nålekvinder i mere end en generation. De er dekoreret med hatte, tørklæder, trøjer, sokker, vanter osv. Aflastningen af "fletningen", afhængigt af strikketeknologien, kan være anderledes. Det kan være både volumetriske fletninger og almindelige fletninger.

Sådan strikkes en fletning på en hat
Sådan strikkes en fletning på en hat

Er det nødvendigt

  • - strikkepinde;
  • - garn
  • - tråde;
  • - en nål.

Instruktioner

Trin 1

For at strikke en volumetrisk fletning på en hat skal du ringe 24 løkker på strikkepindene, hvoraf 6 løkker er de ekstreme forbindelsessløjfer (tre løkker på hver side af strikstoffet), og 18 løkker er direkte fletens løkker. Strik 8 rækker strømpe. I den niende række skal du lukke de midterste løkker (18 løkker), strikke forbindelsessløjferne med grundsting. På den tiende række strikkes de første tre løkker og anbringes pindene det antal løkker, der er lukket i den forrige række, dvs. 18 løkker, de yderste tre løkker i rækken strikkes.

Trin 2

Gentag strikningen fra første række. Dette vil skabe huller i lærredet. Fortsæt derefter med at strikke til den ønskede længde, dvs. længde svarende til hovedets omkreds. Når du strikker de næstsidste otte rækker strømper, bortset fra 18 midterste løkker, skal du lukke de første 3 løkker, så der kun er tre ekstreme løkker tilbage på den strikkende nål. For at strikke de sidste fletningselementer skal du strikke de eksisterende sløjfer på strikkepinden og slå 21 sløjfer på den strikkepind. Fold stoffet ud og strik 8 rækker med hovedstrik, mens den ene kant af det sidste fletningselement ikke er forbundet med stoffet, luk alle løkkerne i rækken.

Trin 3

Væv nu en fletning. For at gøre dette skal du forbinde kanterne af begyndelsen af strikning med hinanden, du kan endda sy dem. Som et resultat opnås en løkke fra det første element i fletningen. Indsæt nu din finger i denne løkke, fastgør det andet fletningselement med det, træk det ind i den første løkke (som når du hækler en kæde af luftløkker). Så fortsæt med at strække gennem alle fletningerne, indtil du kommer til det sidste element, der har en fri kant. Grib den første løkke af fletningen med denne kant, væv den, mens du går, og sy for at lukke ringen. Fletten til hatten er klar.

Trin 4

Hvis du har brug for to fletninger, skal du strikke dem på én gang. For at gøre dette skal du sætte 18 flere løkker plus 3 kantløkker op for at lave 45 løkker på nåle. Gentag fletningerne fra første række, og "væv" som beskrevet ovenfor to fletninger. Fra kantløkkerne skal du nu ringe til det krævede antal løkker og binde skiftevis toppen og elastikken på hætten.

Anbefalede: