Boris Klyuev: Biografi, Filmografi Og Skuespillerens Familie

Indholdsfortegnelse:

Boris Klyuev: Biografi, Filmografi Og Skuespillerens Familie
Boris Klyuev: Biografi, Filmografi Og Skuespillerens Familie

Video: Boris Klyuev: Biografi, Filmografi Og Skuespillerens Familie

Video: Boris Klyuev: Biografi, Filmografi Og Skuespillerens Familie
Video: Клюев, Борис Владимирович - Биография 2024, Kan
Anonim

En legendarisk personlighed for biograf og teater - Boris Klyuev - er velkendt for indenlandske teatergæster og filmelskere. Og sætningen af hans karakter fra serien "The Voronins" - "Egyptian Power" - er blevet en bevinget sætning for seere i alle aldre i vores land.

Ansigten på en genkendelig person varmer op med sin varme
Ansigten på en genkendelig person varmer op med sin varme

Medlem af bestyrelsen for Ruslands Guild of Cinema Actors og siden 2002 People's Artist of Russia - Boris Klyuev - har i øjeblikket mere end halvfjerds teaterforestillinger under bæltet og er en af de førende aktører i Maly Theatre.

Kort biografi og filmografi af Boris Klyuev

Boris Klyuev blev født i Moskva den 13. juli 1944. Allerede i en alder af fire blev drengen efterladt en far (skuespiller Vladimir Klyuev, døde i en alder af 36 af hjertesvigt). I skolen adskilte han sig ikke i både akademisk præstation og adfærd. Men lidenskaben for scenen bar frugt. Så i skoleproduktionen af "Devil's Mill" spillede Borya en djævel og blev på en time en lokal berømthed. Fra det øjeblik begyndte han beslutsomt at forfølge sit mål om den fungerende fremtid.

Faderlige gener og moderens deltagelse i hans søns teaterhobby gjorde deres job. Adgang til "Shchepka" blev imidlertid forud for en vanskelig ungdom, fordi Boris fra en alder af fjorten år måtte arbejde som arbejder på et byggeplads og aflæsse biler, da hans familie var i fattigdom. Og så var der en presserende tjeneste i tre år. Men efter at have overvundet alle skæbnenes forsøg, dimitterede den fremtidige skuespiller med succes fra et teateruniversitet og blev derefter tildelt gruppen Maly Theatre.

Kunstnerens første roller var mindre film i forestillingerne: "Darkness Power", "Vanity Fair" og "Glass of Water". Og så blev han betroet rollen som Sergei Sinitsyn i "Så det bliver." Fra det øjeblik bemærkede teaterdeltagerne den unge skuespiller, og hans kreative skæbne begyndte at udvikle sig hurtigt.

Men den virkelig enorme succes kom til kunstneren alligevel gennem biografen, hvor han formåede at blive kendt for et sådant antal filmværker, som mere end to gange overstiger hans teaterproduktioner.

Kunstnerens filmografi er stor: "Imperiets sammenbrud" (1970), "D'Artagnan og de tre musketerer" (1979), "Sherlock Holmes og Dr. Watson" (1980), "Berlioz 'liv" (1983)), "TASS har tilladelse til at erklære" (1984), "Moonzund" (1987), "Special Forces" (1987), "Queen Margot" (1996), "Countess de Monsoreau" (1997), "Schizophrenia" (1997), "Royal Hunt" (1990), "Genius" (1991), "Balzac's Age, or All Men Are Their Own …" (2004), "Voronins" (2009-2017), "Streets of Broken Lanterns" (2013-2016).

Skuespillerens personlige liv

Boris Vladimirovich Klyuev formåede at gifte sig tre gange i sit liv. Den tredje kone, Victoria, har været vogter af Klyuev-familiens kamin siden 1975. I 1969 havde kunstneren en tragisk hændelse - hans 24-årige søn døde af hjertesvigt. Det viser sig, at denne lidelse stædigt forfølger familien, men vores helt er sikkert passeret.

Folks kunstner i Rusland har ingen andre børn, og derfor vil den talentfulde persons forfædre sandsynligvis blive afbrudt på sig selv.

Anbefalede: