M-Band: Sammensætning Og Fotos Af Gruppen

Indholdsfortegnelse:

M-Band: Sammensætning Og Fotos Af Gruppen
M-Band: Sammensætning Og Fotos Af Gruppen

Video: M-Band: Sammensætning Og Fotos Af Gruppen

Video: M-Band: Sammensætning Og Fotos Af Gruppen
Video: MBAND - Она вернeтся 2024, Kan
Anonim

"MBAND" er en russisk popgruppe, der blev dannet efter tv-projektet "I Want to Meladze".

Billede
Billede

Historien om oprettelsen af gruppen

Tv-talentshow og auditions giver ukendte kunstnere mulighed for at vinde popularitet, offentlighedens kærlighed, muligheden for at opfylde deres drømme og gøre det, de elsker. Kandidaterne til "MBAND" formåede at passere et seriøst valg, komme på en af disse shows og vinde. I 2014 blev Konstantin Meladze producent af showet "I Want to Meladze" på NTV-kanalen. Unge mennesker fra Rusland og nabolande deltog i støbningen. Projektets officielle hjemmeside rapporterer, at omkring ti tusind mennesker deltog i det.

Konkurrencen blev afholdt på en usædvanlig måde: hallen sad separat af mandlige og kvindelige tilskuere. Kvinderne kunne kun se rollebesætningsmedlemmerne, og mændene så dem ikke, men de hørte kandidaterne til popgruppen synge. I anden runde koreograferede fyrene selv og valgte kostumer til forestillingen. To grupper kom til finalen i konkurrencen, hvorfra publikum valgte vinderne. De, der bestod udvælgelsen til drengebåndet, ventede på optagelse af klip, ture, deltagelse i tv-shows og andre komponenter i showbusiness-livet. stjerner.

Deltagernes sammensætning og biografier

Nikita Kiosse

Nikita er meget yngre end resten af fyrene i gruppen. På tidspunktet for dannelsen af kompositionen var han kun seksten år gammel. Nikita blev født i en lille by i Ryazan. Drengens forældre havde intet at gøre med showbusiness. Mor arbejdede på hospitalet, og far var fodboldspiller. Fra den tidlige barndom var Nikita interesseret i vokal og dans.

Drengens mor sendte ham for at få færdighederne hos en kunstner på et lokalt musikteater. Først studerede Nikita ikke meget villigt, men så var han ivrig efter at blive en professionel musiker. Snart deltog han allerede i sin første internationale kreative konkurrence for børn kaldet "Sunny Bunny". I 2012 sang Nikita en duet med den berømte personlighed Svetlana Svetikova.

I en alder af 12 har Nikita allerede spillet på scenen i Moskva Operette Theatre i musicalen "Count-Monte-Cristo". Den unge kunstner brugte så meget tid på musik, at han måtte afslutte skolen som ekstern studerende. Efter skole gik Nikita ind på college i Oleg Tabakov.

I sommeren 2012 tog Nikita fjerdepladsen i det nationale ukrainske valg til Junior Eurovision og sang en sang på ukrainsk. Selvom han ikke bestod udvælgelsen, spillede denne forestilling en vigtig rolle i drengens liv. Han blev bemærket af Kiev-producenterne, og han gik for at studere på et stort produktionscenter i Kiev. Takket være dette fik solisten som deltager i "Children's New Wave" -konkurrencen i Yalta.

Billede
Billede

Artem Pindyura

Artem blev født i Kiev i 1990 og flyttede til Ruslands hovedstad i en alder af 22 år. Artem havde ingen uddannelse som musiker, han dimitterede fra en skole med en grundig undersøgelse af det ukrainske sprog, men drømte om at blive kunstner. Først måtte fyren arbejde som bartender. Han investerede alt overskuddet i udviklingen af sin musikalske karriere: han indspillede hip-hop sange og skød amatørvideoer på dem. På et uafhængigt stadium af kreativitet havde Artem et scenenavn - Kid. Desværre medførte uafhængig kreativ aktivitet ikke musikeren bred popularitet. Ud over musik har Artem været glad for sport siden barndommen og er i fremragende fysisk form, hvilket kan ses på enhver af hans fotosessioner. Artems højde er kun 179 centimeter.

Artyom har en rig fortid med hensyn til sit personlige liv. Han havde en kone og et barn med sig. Men parret sluttede forholdet og sluttede ægteskabet.

Billede
Billede

Anatoly Tsoi

Det ældste medlem af gruppen. Anatoly er fra Kasakhstan. Forældre støttede deres søns hobbyer for musik og sendte ham til en musikskole. Som teenager tjente han penge ved at synge på selskabsfester og andre private fester. Den første gruppe, som sangeren deltog i, blev kaldt "MKD". Med denne gruppe gik Anatoly ind i showbusiness-verdenen, deltog i mange musikkonkurrencer og tog den hæderlige tredjeplads ved World Delphic Games.

I en alder af 18 gik Anatoly til en analog af showet People's Artist i Kasakhstan. Der nåede han finalen, hvor han udførte et cover til gruppen "Umaturman".

Anatoly fortsatte stædigt med at nå sine mål. Tre år efter hans succes i et tv-show deltog Anatoly som en del af hans nye gruppe "National" i "X-Factor" -konkurrencen blandt kunstnere, men publikum værdsatte ikke hans talent.

Anatolys liv blev påvirket af vokalisten fra gruppen "A-Studio", hvis navn er Batyrkhan Shukenov: han overtalte fyren til at flytte til Moskva. Anatoly blev valgt til tre musikalske tv-shows på én gang: Voice, Artist og I Want to Meladze. Valget af musiker faldt på den sidstnævnte mulighed.

Billede
Billede

Vladislav Ramm

Vladislav holdt ikke ud i gruppen meget længe, han forlod holdet efter et år. Fyren blev født i byen Kemerovo. Vladislav har en musikalsk uddannelse. Han dimitterede fra musikskolen som pianist. Dette er ikke overraskende, for der var musikere blandt hans familie. Vladislavs mor arbejdede som sanger i et musikteater. Beslutningen om at forlade gruppen blev taget af ham. Efter at disse oplysninger blev vist på hans sociale mediekonto, var hans fans chokerede og ked af det. Konstantin Meladze hævder, at sangeren forlod gruppen, fordi han ikke viste sig godt nok. Producenten ønskede ikke at opsige kontrakten, ifølge hvilken Vladislav ikke kan begynde at arbejde alene. På trods af skandaler med den tidligere mentor udgav Vladislav sit album i 2016. Kunstneren fortsatte med at studere musik med Yana Rudkovskaya. I 2018 udgav musikken endnu et soloalbum.

Billede
Billede

Gruppens kreativitet

Bandets første spor med titlen She Will Come Back blev frigivet tilbage i finalen i konkurrencen. Musikken blev skrevet af producenten selv, og teksterne blev komponeret af Artem Pindyura. Videoen til denne sang på YouTube-videohostingen har fået omkring ti millioner visninger på seks måneder. Videoen til sangen Look at me blev udgivet i sommeren 2015. I videoen kan du se den berømte sanger Nyusha.

I 2015 gik musikerne på en stor turné med koncerter. Fans af tv-shows over hele landet drømte om at se deres idoler og synge langlærte sange med hele publikum. Men på trods af de hyppige koncerter formåede gruppen at arbejde på nye sange. Unge sangere holder koncerter, formår at arbejde på nye sange og deres debutalbum. Banden gør et rigtigt gennembrud for året. Fyrene spillede deres første solokoncert i en klub i Moskva. Det blev sendt på STS Love TV-kanalen.

Næste år udgiver gruppen to album i fuld længde på én gang med navnene "Uden filter" og "Akustik".

Sange, der er optaget i 2017, placeres på hitlisterne på musik-tv-kanaler, på radioradiostationer og distribueres naturligvis på sociale netværk.

Kunstnere er også aktive i dag. I 2018 blev der frigivet et andet spor fra gruppen, der hedder "Thread".

Optagelse i film og tv-projekter

"MBAND" i 2016 spillede sig selv i en film kaldet Fix It All.

Gruppen har været med i flere reality shows. I 2016 blev tv-showet "Bride for MBAND" udgivet på den føderale tv-kanal STS. I det kom pigerne, der bestod udvælgelsen ved store auditions til Moskva for at konkurrere om gruppemedlemmernes kærlighed. Pigerne viste sig som husmødre, interessante samtalepartnere og kreative personligheder.

I 2017 prøvede musikerne sig i rollerne som mentorer ved konkurrencen mellem unge kunstnere i tv-showet "Battle of Talents" på "Muz-TV" -kanalen.

I februar 2018 var STS Love-kanalen vært for endnu et show for forelskede par, "Sarankhe". Programmet blev hostet af Anatoly Tsoi.

Anbefalede: