Hvordan Og Hvor Meget Tjener Roma The Beast

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Roma The Beast
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Roma The Beast

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Roma The Beast

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Roma The Beast
Video: Cyberpunk 2077 (Киберпанк 2077 без цензуры) #3 Прохождение (Ультра, 2К) ► Пошёл ты, Джонни! 2024, Kan
Anonim

Roman Vitalievich Bilyk, bedre kendt som Roma Zver, er en russisk musiker, sanger, forfatter, forretningsmand, permanent leder og solist af Zveri-gruppen. I 2000 kom Roman til Moskva fra Taganrog. Et år senere oprettede han sammen med instruktøren A. Voitinsky gruppen "Beasts" og begyndte at optræde med succes på den russiske scene.

Udyret Roma
Udyret Roma

Zveri-gruppen og dens forsanger Roma Zver er en af de bedste russiske grupper. Hun blev hurtigt populær blandt offentligheden. Deres sange var i toppen af hitlisterne i lang tid og blev konstant omtalt på musikradiostationer. I flere år har kollektivet rejst næsten over hele landet og holdt koncerter i mere end to hundrede byer i Rusland.

I 2007 trådte Roma Zver op på listen over de mest berømte repræsentanter for russisk showbusiness ifølge Forbes, hvor han tjente 2,1 millioner dollars og tog den nittende og tyvende linje i placeringen.

Kort biografi af gruppens solist

Den fremtidige musiker blev født vinteren 1977 i Taganrog. Hans familie har intet at gøre med kreativitet.

Romers lidenskab for musik begyndte i den tidlige barndom. I skolen drømte han allerede om en kreativ karriere, men før han blev en berømt sanger og musiker, måtte han gennem en vanskelig vej.

Udyret Roma
Udyret Roma

Efter at have modtaget sin primære uddannelse gik Roman ind på en erhvervsskole og derefter på et byggehøjskole, hvor han mestrede en bygherres specialitet. Det erhverv, jeg var meget nyttigt for ham i hovedstaden, hvor han gik straks efter at have modtaget sit eksamensbevis.

Romers musikalske karriere begyndte ikke med det samme. Da han ankom til Moskva i 2000, måtte han lede efter et job. Snart fik han et job på Tsereteli Museum som mesterfinisher.

Samme år mødte Roman Alexander Voitinsky, en instruktør og musikproducent, som han viste sine sange til. Producenten kunne godt lide sangene. Snart blev det besluttet at starte samarbejde. Et år senere dukkede en ny gruppe kaldet "Beasts" op på den russiske scene med Roman som solist.

Umiddelbart efter udgivelsen af det første album tiltrak gruppen opmærksomheden fra repræsentanter for showbusiness. Holdet modtog mange tilbud, men for at deltage i optagelserne eller optræde i koncerter blev musikerne bedt om at ændre deres image. I begyndelsen forsøgte de virkelig at gøre det, men så besluttede Roman, at han ville være uafhængig og udføre, som han og offentligheden kunne lide.

En af gruppens første forestillinger var en koncert på Nashestvie musikfestival. Deltagelse i en sådan begivenhed tilføjede straks holdet popularitet. De blev varmt modtaget af publikum og reagerede med stor interesse på musikernes arbejde.

Det næste år udgav "Beasts" deres første video og underskrev en kontakt med et lydstudie. Fra det øjeblik begyndte en meteorisk stigning i den kreative karriere hos Roman og Zveri-gruppen.

Sanger og musiker Roma the Beast
Sanger og musiker Roma the Beast

Interessante fakta

Roma har mange hobbyer. Han elsker at fiske, cykle, spille bordtennis. Sangeren surfer og samler kantede våben. En anden favorit tidsfordriv er fotografering.

Roman er ganske professionelt engageret i fotografering og organiserede endda sin egen udstilling af fotografier i hovedstaden i 2016 kaldet "Moments". Han tog fotografier gennem årene og turnerede landet med koncerter. Dette er hovedsageligt reportageoptagelse.

Design blev en anden hobby. Roman blev alvorligt involveret i udviklingen af et nyt tøjmærke og udgav sin egen kollektion kaldet "Zveri" (Zveri). Han oprettede personligt logoet, designede stil og stil på tøj.

Roman ønskede at skabe fritidstøj, der kan bæres i enhver indstilling. I sidste ende lykkedes det ham. Mange modeller kan bestilles på gruppens officielle hjemmeside. Ifølge Roman selv ville han ikke gøre en seriøs forretning ud af dette, for ellers ville han have været nødt til at bruge mindre tid på musik.

I løbet af deres kreative karriere har gruppen indspillet syv studioalbum, to samlinger, to live-diske og fem mini-album. Musikerne har modtaget adskillige priser og prestigefyldte musikpriser. Kun Roman forblev fra gruppens første opstilling.

Udyret Roma og gruppen af udyr
Udyret Roma og gruppen af udyr

Roma Zver prøvede sig som tv-præsentant i 2011. Han blev inviteret til NTV-kanalen, hvor han blev co-vært for "Game" -projektet.

Musikeren medvirkede i serien "Et kort kursus i et lykkeligt liv" instrueret af Valeria Gai Germanika. Filmen blev bredt diskuteret i medierne og vakte interesse ikke kun blandt seerne, men også blandt mange repræsentanter for showbusiness.

I øjeblikket fortsætter udyret Roma sin kreative karriere. Han skriver nye album, har udgivet to selvbiografiske bøger. Kunstneren medvirkede i rollen som kultrockmusikeren Mike Naumenko i filmen "Summer" af Kirill Serebrennikov, hvor en kort periode af de berømte musikere fra grupperne "Zoo" og "Kino" blev vist.

Mange russiske rockfans og musikere, der begyndte deres karriere i 1980'erne i sidste århundrede, talte tvetydigt om billedet. Men der var mange positive anmeldelser om den rolle, som Roman spillede. Han var virkelig i stand til at blive Mike, der var elsket og kendt af fans af hans arbejde.

Ture, koncerter, gebyrer, indkomst

Mange medierepræsentanter og fans er interesserede i holdets nuværende økonomiske situation. Der er praktisk talt ingen detaljerede oplysninger om, hvor meget Roman tjener.

Det vides, at gruppen siden 2005 er blevet en af de mest populære på den russiske scene. Deres rating steg hurtigt fra år til år. I 2007 kom Roma Zver på Forbes-listen som en af de bedst betalte repræsentanter for showbusiness med en indkomst på 2,1 millioner dollars. Samme år vandt "Beasts" MuzTV-prisen i kategorien "Best Rock Group".

Udyret Roma
Udyret Roma

Ifølge musikken selv svarer beløbene i magasinet ikke helt til virkeligheden. Musikeren investerer det meste af de penge, der optjenes, i produktionen af videoer og support til projektet. Prisen på et klip koster i gennemsnit 150 tusind dollars. Det er også nødvendigt at betale lønninger til musikere, servicepersonale, en revisor, en advokat og betale husleje. I sidste ende er der ikke meget tilbage.

Roman havde en kontrakt med Pepsi om at skyde reklamer. Efter lange forhandlinger lykkedes det stadig parterne at nå til en fælles holdning og begynde at arbejde. Virksomheden betalte 210.000 dollars for annoncen.

Sandt nok var projektet ikke fuldt implementeret. FAS fandt ulovlige handlinger i en af videoerne og forbød den at blive vist. Derefter blev det besluttet, at deltagelse i sådanne reklamekampagner skulle overvejes meget nøje, og scenarier skulle overvejes nøje.

I et interview sagde Roma, at de ofte blev inviteret til private begivenheder, men selv for en masse penge gik musikerne sjældent med på at optræde.

Nogle kilder hævder, at romaer modtager ca. 2 millioner rubler for en koncert. Hvor meget dette er sandt, er svært at sige.

Roma Zvers og hans gruppes turnéaktiviteter er ikke kun begrænset til det russiske rum. I foråret 2019 holdt bandet koncerter i udlandet. De optrådte i Paris, London, Prag, Wien, Warszawa, Vilnius, Riga.

I sensommeren og efteråret 2019 turnerer "Beasts" i russiske byer. Prisen for billetter til koncerter varierer fra 1.500 til 4.000 rubler. De dyreste billetter er i hovedstaden, hvor prisen når 8.000 rubler.

Anbefalede: