Hvordan Man Tegner Værktøj

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Værktøj
Hvordan Man Tegner Værktøj

Video: Hvordan Man Tegner Værktøj

Video: Hvordan Man Tegner Værktøj
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, Kan
Anonim

Blivende kunstnere lærer først at tegne enkle former. I havearbejde, musik, tømrerarbejde og ethvert andet værktøj kan du også se enkle former. Hvis du lærer et barn at tegne, skal lektionen gennemføres på en legende måde.

Hvordan man tegner værktøj
Hvordan man tegner værktøj

Er det nødvendigt

  • - papir;
  • - blyant
  • - maling;
  • - fotografier af instrumenter.

Instruktioner

Trin 1

Billedet af selve instrumenterne er ikke særlig interessant for børn, men hvis du distribuerer disse genstande til eventyrets eller tegnefilmens helte, bliver børnene båret af lektionen. Karaktererne selv kan hurtigt tegnes ved hjælp af princippet om "smeshariki", det vil sige at skildre de karakteristiske detaljer for et dyr eller en person i en cirkel.

Trin 2

Tegn et tegn med dit barn, for eksempel en kanin. Spørg hvilke redskaber gulerodelskeren har brug for til at hjælpe med at vedligeholde haven. Hvis du beslutter, at gartneren har brug for en skovl, skal du forklare, at denne vare består af et langt håndtag og en hoveddel. Disse elementer kan tegnes som enkle former. Skaftet er et langt rektangel, og gartnerens skovl (bajonet) ligner en trekant.

Trin 3

På denne måde kan du tegne alle de værktøjer, som dine tegn har brug for. Giv smågrise en hammer, sav og negle for at renovere huset. Forklar, mens du arbejder, at alle elementerne i værktøjet er lavet af forskellige materialer. Tegn et træhammerhåndtag og mal det i beige og rødt med brune pletter. Fyld værktøjets metalhoved med grå maling med hvide højdepunkter.

Trin 4

Tegning af musikinstrumenter kræver mere komplekst arbejde. Den romantiske Troubadour har brug for en melodisk guitar. Find et billede med dette værktøj, og forklar dit barn, at denne vare også består af flere dele. Tegn en yndefuld figur-otte krop, et rundt resonatorhul, en lang rektangulær hals og et polygonhoved.

Trin 5

Mal alle detaljerne i henhold til de faktiske farver på værktøjet. Glem ikke at tegne strenge og ornamenter omkring rosetten. Saml en hel gruppe musikere. Tegn trommesættet i form af cylindre i forskellige størrelser og røret i form af en kegle og et langt rektangel. Tegn komplekse værktøjer, mens du ser på billedet for ikke at gå glip af en eneste detalje.

Trin 6

Uanset hvilken karakter du vælger, kan alle finde det værktøj, de har brug for til at få deres job udført. For en bygmester - en murske, til en syerske - en nål, til en blikkenslager - en skruenøgle.

Anbefalede: