Hvordan Man Spiller Romantik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Romantik
Hvordan Man Spiller Romantik

Video: Hvordan Man Spiller Romantik

Video: Hvordan Man Spiller Romantik
Video: Shallow (A Star Is Born) - Lady Gaga | BEGINNER PIANO TUTORIAL + SHEET MUSIC by Betacustic 2024, Kan
Anonim

Trin 1

Lær vokallinjen (øverste personale på hver linje i stykket). Spil det først to gange på instrumentet, og start derefter med at synge fire mål ad gangen. Skynd dig ikke med at tilføje ord med det samme - du kan bare strække en vokal eller stavelse. Hvis det er praktisk, skal du synge solfeggio (med notenavne). Nu er det vigtigste at udføre melodien nøjagtigt uden løgn.

Allerede

Hvordan man spiller romantik
Hvordan man spiller romantik

Er det nødvendigt

  • Romantik noder ledsaget af guitar eller klaver;
  • Guitar eller klaver.

Instruktioner

Trin 1

Lær vokallinjen (den øverste stab på hver linje i stykket). Spil det først to gange på instrumentet, og start derefter med at synge fire mål ad gangen. Skynd dig ikke med at tilføje ord med det samme - du kan bare strække en vokal eller stavelse. Hvis det er praktisk, skal du synge solfeggio (med notenavne). Nu er det vigtigste at udføre melodien nøjagtigt uden løgn.

Allerede på dette tidspunkt er det umuligt at gøre melodien til en øvelse. Følg melodiens bevægelse - crescendo, diminuendo, acceleration og deceleration og andre nuancer. Prøv at gøre dem med det samme.

Trin 2

Syng melodien i sin helhed under hensyntagen til alle nuancer og slag.

Trin 3

Tal ordene til melodiens rytme. Første gang vil det være akavet, sjovt, men nødvendigt. Artikuler klart alle vokaler og konsonanter, og placer konsonanterne som ved begyndelsen af den næste stavelse, så vokalerne varer så længe som muligt.

Trin 4

Syng en melodi med ord.

Trin 5

Gå til akkompagnement. Hvis det er et klaver, skal du først adskille det med din højre hånd og derefter med din venstre. Spil guitar med begge på samme tid (klem i snoren med venstre, pluk med højre). Begynd at analysere langsomt. Spil fire søjler, indtil du er fri til at spille. Gå derefter videre til de næste fire.

Trin 6

Forbind de fire søjler. Spil frit i originalens tempo. Hold øje med nuancer: udvikling, klimaks, fordybelse er til stede i hver sætning, men adskiller sig fra værkets generelle klimaks.

Trin 7

Når instrumentet er gratis nok, tilføj din stemme. Syng og spil på samme tid. Hvis det er vanskeligt med det samme at udføre et stykke fra start til slut, skal du forbinde i fire mål, du kan sænke tempoet let (men så der er nok ånde til sætningen).

Trin 8

Udfør romantikken fra start til slut i tempoet i originalen, underlagt alle dynamiske og tekniske ændringer.

Anbefalede: