Sådan Gætter Du På Kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gætter Du På Kort
Sådan Gætter Du På Kort

Video: Sådan Gætter Du På Kort

Video: Sådan Gætter Du På Kort
Video: Lær et SIMPELT Kort trick, der snyder ALLE! 2024, Kan
Anonim

Korttricks er ikke kun interessant underholdning for gæsterne, men også en spændende aktivitet for tryllekunstneren selv. De, der observerer den magiske handling, ser ud til at blive børn, der tror på mirakler igen. Der er mange forskellige kortspil, men generelt er der flere hovedmåder at gætte kortene på.

Sådan gætter du på kort
Sådan gætter du på kort

Er det nødvendigt

et almindeligt spil på 36 kort

Instruktioner

Trin 1

Bland dækket og giv det til en af tilskuerne med en anmodning om at vælge et hvilket som helst kort og læg det ned eller oven på dækket, mens du er i færd med at overføre umærkeligt hvilket kort der er lavere og husk det. Bed beskueren om at flytte dækket flere gange. Luft kortene, så de vender mod dig og bagsiden mod publikum. Scan hurtigt gennem kortene, og find den, du oprindeligt huskede. Den næste efter bliver kortet valgt af seeren.

Trin 2

Placer det ønskede kort i bunden af bunken, og send derefter bunken med forsiden nedad til seeren, så det skjulte kort er i bunden. Når du gør dette, skal du bemærke, at beskuerens tommelfinger er over dækket, og at alle andre fingre er under det. Bed seeren om at holde kortene tæt og derefter ramme bunken med pegefingeren fra top til bund. Som et resultat af dine manipulationer mister seeren alle kort fra hånden undtagen den nederste, som oprindeligt blev udtænkt.

Trin 3

Tag det kort, du har brug for til at fokusere, og eventuelle 7 andre kort, og placer dem i 2 rækker med forsiden nedad, og bemærk hvilken der er skjult, men vis det ikke til publikum. Bed en af tilskuerne om at røre ved fire af de otte tilbudte kort, og derefter, uanset om der er et blandt disse kort, den rigtige, skal du diskret fjerne de 4 kort, hvoraf der ikke er nogen skjult, ind i bunken. Bed derefter seeren om at røre ved to kort mere, og som i forrige gang skal du fjerne kortene til kortbunken, blandt hvilke der ikke er nogen skjult. Gør det samme med de resterende to kort, og fjern unødvendige kort i bunken. Således er kun et af de otte kort tilbage - det tilsigtede. Bed seeren om at navngive det kort, han tænkte på, og efter at have modtaget et svar fra ham, skal du vise det resterende kort.

Anbefalede: