Sådan Spiller Du Akustisk Blues

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Akustisk Blues
Sådan Spiller Du Akustisk Blues

Video: Sådan Spiller Du Akustisk Blues

Video: Sådan Spiller Du Akustisk Blues
Video: Blues Skala - Sådan spiller du blues skalaen på guitaren 2024, Kan
Anonim

Det giver fuld mening at konkludere, at den akustiske blues er den blues, der spilles på en akustisk guitar. Vil du lære at spille bluesguitar? Blues er ikke bare en musikstil, det er en sindstilstand.

Sådan spiller du akustisk blues
Sådan spiller du akustisk blues

Instruktioner

Trin 1

Blues kombinerer improvisation og akkompagnement og selvfølgelig meget mere. Ikke underligt følgende udsagn dukkede op: "Hvis du vil vide, om en person kan spille, bed ham om at spille blues." Mest sandsynligt vil begyndere blive glædeligt overrasket over at høre, at næsten alle blues-sange spilles på de samme tre akkorder. Og deres rækkefølge ændrer sig ikke meget, under mindre afvigelser. Kor, som de siger, hvad jeg ser, er hvad jeg synger. Hvis du aldrig har improviseret, betyder det ikke noget. Dette er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast.

Trin 2

Den første ting du skal gøre er at lære en mindre pentatonisk skala. det er en skala på kun fem lyde. Denne teknik bruges meget ofte i blues-spil. Den pentatoniske skala i a-mol spilles fra 5. bånd af 6. streng til 5. bånd af 1. streng. Du skal bare huske rækkefølgen af lydens bevægelse på gribebrættet. Når du har spillet det og husket det, er du klar til at begynde at improvisere. Prøv ikke at tænke over, hvad og hvordan du spiller. Improvisation er en helt spontan proces. Når hånden ligger ned, så leg. sluk for bevidsthedskontrol. Start med at improvisere til akkompagnementet. Bare spil i den melodi, du lærte. Det vil sige i a-mol.

Trin 3

Akkompagnement - musikalsk akkompagnement. Du kan spille det alene eller improvisere for det. For eksempel kan du bruge følgende akkompagnement til at improvisere i en mindre pentatonisk skala. Spil de to første mål med en A-femte akkord, og spil derefter et mål med en D-femte akkord, og vend tilbage til A igen. Fortsæt E og D et mål ad gangen, og vend tilbage til A igen. Dette er den mest almindelige akkordprogression i blues-afspilning. Du kan komme med din egen akkordprogression og gentage det gennem hele spillet.

Trin 4

Hvis du selv kan spille guitar lidt, er det nok til at få dig i gang med at spille blues. Og ret god blues også!

Anbefalede: