Sådan Spiller Du En Akustisk Guitar Solo

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du En Akustisk Guitar Solo
Sådan Spiller Du En Akustisk Guitar Solo

Video: Sådan Spiller Du En Akustisk Guitar Solo

Video: Sådan Spiller Du En Akustisk Guitar Solo
Video: Sådan spiller du: Forårsdag 2024, Kan
Anonim

Den akustiske guitar bruges til at skabe musikalsk akkompagnement i hverdagen. Ifølge de fleste fans af dette populære instrument er det ret nemt at lære at spille det. Det vigtigste er at være i stand til at forbinde teori med praksis.

Sådan spiller du en akustisk guitar solo
Sådan spiller du en akustisk guitar solo

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på, at der spilles akustisk guitar på flere måder. Den første måde er brute force. Det gælder især for klassisk guitar. Mens du sprænger med din højre hånd, vælger du lyde en efter en i en bestemt rækkefølge. Tallene i partituret angiver antallet af strengene. Optælling er meget velegnet til at spille melodiske klassiske stykker.

Trin 2

Den næste måde: en solo ligner meget brutal kraft, med den eneste forskel, at lydene her også ekstraheres en efter en, men uden at observere sekvensen. Hvis du synger og spiller en guitar solo på samme tid, så skal du gøre det i samme tempo. Kombinationen af solo og brute force kaldes mixed mode. Denne metode bruges af professionelle guitarister, der skaber en rig, rig melodi med dens hjælp. Blandet tilstand bruges mest, når du spiller akustisk guitar.

Trin 3

Når man spiller rockkompositioner, bruger guitarister en anden metode, hvor lyde ekstraheres fra alle strenge på samme tid. Det kaldes en kamp. Hvis flere guitarister optræder på én gang, kan de for at give større udtryksevne demonstrere alle de ovennævnte metoder til at spille på samme tid. Når du spiller en seksstrenget guitar, for større bekvemmelighed er indeks-, midter-, ring- og lyserøde fingre på venstre hånd udpeget med de tilsvarende tal 1, 2, 3, 4. Tommelfingeren deltager som bekendt ikke i spillet. Fingrene på højre hånd, bortset fra lillefingeren, der ikke deltager i spillet, er traditionelt betegnet med latinske bogstaver - P (p), I (i), M (m), A (a). Disse mærker bruges ved skrivning af partituret og skal huskes. Et stykke musik skal have en vis størrelse. For eksempel er et mål et stykke musik. Det kan være 1/4, 1/8, 1/12, 1/16 osv. Der er flere noter i hvert mål. Forholdet mellem deres antal i et mål og selve målet er tidssignaturen.

Anbefalede: