Sådan Opsættes Lys I Et Studie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Lys I Et Studie
Sådan Opsættes Lys I Et Studie

Video: Sådan Opsættes Lys I Et Studie

Video: Sådan Opsættes Lys I Et Studie
Video: 5 Sådan monterer du 2 JORMLIEN låger med lys på dit køkkenskab 2024, Kan
Anonim

Lys er den vigtigste indikator for ethvert fotostudie. Det er i sin ideelle position til fotografering, at fordelen ved studiefotografering frem for enhver anden. Hvis du beslutter dig for at organisere dit eget sted til fotosæt, er det ikke vigtigt, hvilket udstyr du bruger, men hvor godt du placerer det.

Sådan opsættes lys i et studie
Sådan opsættes lys i et studie

Er det nødvendigt

blink, softboxes, paraplyer

Instruktioner

Trin 1

Start med at eksperimentere med en paraply. Der er ingen bestemt ordning, ifølge hvilken belysningsarmaturerne skal være i studiet. Afhængig af den ønskede effekt kræves forskellige indstillinger for placeringen af paraplyer, software og blink. Den nemmeste måde at starte på er med en paraply. Prøv at flytte paraplyen væk og tættere på lyskilden og blitzen, afhængigt af afstanden, begynder lyset at sprede sig i forskellige vinkler og med forskellige styrker, som skal bruges til at skabe mørkere eller tværtimod skyggeløse billeder.

Trin 2

Se hvad der sker, hvis du hæver paraplyen eller tværtimod sænker den. For eksempel, for billeder, hvor motivets ansigt skal forblive i skygge, skal du bringe paraplyen nærmere og hæve den til toppen af motivets hoved. Hvis du vil skjule dine hænder, skal du kun udføre en identisk handling på hænderne.

Trin 3

Brug reflektorer til at skabe ujævne skygger. Placer lyset på tre sider af modellen, og dæmp blitzen med en paraply. Som et resultat vil en skygge cirkel være omkring hele skyderadius. Hvis du har brug for at reflektere skyggen fra den ene side, kan du bruge en speciel reflektor eller et almindeligt spejl.

Trin 4

Skygger elimineres fuldstændigt for lyse og farverige skud. Indstil blitzene, så de dækker hele skydeområdet og diffunderer lyset over skydeområdet. Som et resultat får du et rent skud. Hvis dine blink ikke er kraftige nok til at give både stærk diffusion og stærkt lys, kan du finjustere farverigheden på din computer.

Trin 5

Prøv at bruge en "frontal attack" -effekt, hvor belysningen kun er rettet fra den ene side. Når de er spredt, opnås billeder med interessante matte effekter.

Trin 6

Ved at placere lyset bag modellen opnår du den populære effekt ved kun at vise kontur og silhuet, mens resten er skjult bag et mørkt slør.

Anbefalede: