Hvordan Man Laver Et Pengeskab Til Et Våben

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Pengeskab Til Et Våben
Hvordan Man Laver Et Pengeskab Til Et Våben

Video: Hvordan Man Laver Et Pengeskab Til Et Våben

Video: Hvordan Man Laver Et Pengeskab Til Et Våben
Video: Hvordan man laver en shuriken ud af papir. Origami shuriken ud af papir. Hvordan man Laver en Papir 2024, April
Anonim

For sikker opbevaring af skydevåben er der specielle opbevaringsfaciliteter - pengeskabe. Design, layout og fastgørelse af et våbensikkert skal vælges under hensyntagen til de individuelle specifikationer for våbnetypen, mængden af gemt ammunition. Hovedkravet for et pengeskab er ekstremt høj styrke.

Hvordan man laver et sikkert til et våben
Hvordan man laver et sikkert til et våben

Er det nødvendigt

Svejsemaskine, stålplader med en tykkelse på 1,5 til 6 mm, værktøj til bearbejdning af metal, låseanordninger, skruer (bolte)

Instruktioner

Trin 1

Ejeren af et registreret våben, der skal bygge et pengeskab eller et skab til opbevaring af våben, skal huske, at enheden skal svare til antallet af våben og ammunition og også tage højde for egenskaberne i det rum, hvor pengeskabet vil være installeret.

Trin 2

Et hjemmelavet pengeskab skal være brandsikkert, uknuseligt og vandtæt. Pengeskabens udformning skal svare til den type våben, der er opbevaret (haglgeværer, kanoner, pistoler osv.). Et separat ammunitionsopbevaringsrum er påkrævet.

Trin 3

Til opbevaring af våben er den enkleste container egnet til enkeltpersoner, men organerne i licens- og tilladelsessystemet stiller øgede krav til juridiske enheder. Pengeskabet skal være lavet af metal, vægtykkelsen skal være mindst 3 mm. Pengeskabet skal være udstyret med to udvendige låse. Derudover anbefales det at oprette et lodret akterspejlesystem i pengeskabet.

Trin 4

Overvej strukturelle elementer, der gør det muligt at fastgøre pengeskabet til gulvet eller væggen. Det er bydende nødvendigt, at et stort pengeskab skal fastgøres, ellers kan det falde af, hvis det er tungt belastet.

Trin 5

En almindelig metalkasse med en lås er velegnet til opbevaring af pistoler. Økonomiklasse våbenkasser kan også laves af dig selv. Du skal bruge stål med en tykkelse på 1,5 mm. Denne pengeskab kan udstyres med et håndtag for nem bærbarhed.

Trin 6

Mere pålidelige umættede pengeskabe kan være lavet af stål med en tykkelse på 3 mm, døren anbefales at være lavet af ark med en tykkelse på 6 mm for større pålidelighed.

Anbefalede: