Sådan Slettes Et Tegn I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Et Tegn I Spillet
Sådan Slettes Et Tegn I Spillet

Video: Sådan Slettes Et Tegn I Spillet

Video: Sådan Slettes Et Tegn I Spillet
Video: Hatere har kidnappet en udlænding! Aliens i det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Der kan være mange grunde til at slette et tegn i computerspil: en fejl ved valg af klasse, forkert pumpning af færdigheder og evner, behovet for at frigøre plads på en konto til en ny karakter eller endda ændre et kaldenavn til en mere konsonant en. Her vil vi prøve at give udtryk for nogle af de problemer, en spiller kan stå over for, når han siger et dramatisk farvel til sit virtuelle alter ego.

Sådan slettes et tegn i spillet
Sådan slettes et tegn i spillet

Instruktioner

Trin 1

Der er spil, hvor adskillelse fra et tegn giver et minimum af ulejlighed for spilleren - disse er Titan quest (og Immortal Throne addon), Diablo 2, Dragon Age: Origins osv. Her, i tegnvalg eller oprettelsesvindue, der er en “Slet” -knap. I de fleste multiplayer-RPG'er såsom World of Warcraft, Allods Online, Lineage 2 eller Perfect World vil systemet dog bede dig om at bekræfte sletning af karakteren. For at gøre dette vises et indtastningsfelt på skærmen, hvor du personligt skal indtaste navnet på den helt, der skal elimineres, eller en frygtelig sætning som "Bekræft sletning". I offline spil (gotisk serie, Fallout, The Elder Scrolls) kan processen være meget mere prosaisk, dvs. sletning af tegndatafiler, f.eks. gemmer, på harddisken.

Trin 2

Nogle onlinespil giver spilleren chancen for at skifte mening og bringe "char" tilbage i folden. For eksempel gives i Aion, Lineage 2 eller Perfect world syv dage til dette. Forresten, i Aion er en uge privilegiet for kun karakterer på højt niveau. Det tager cirka 5 minutter at udslette helte under niveau 20.

Trin 3

Der er dog computerspil, hvor karakteren ikke kan slettes. I de fleste tilfælde er et sådant game-design "find" iboende i legetøj, der gør deres bedste for at lokke en ekstra krone fra spilleren, for eksempel Battlefield-helte. Når grænsen for "charms" på kontoen er opbrugt, kan yderligere "slots" til dem kun købes for rigtige penge.

Anbefalede: