Elena Sokolskaya: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Elena Sokolskaya: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Elena Sokolskaya: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Elena Sokolskaya: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Elena Sokolskaya: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Как живёт Даниил Глейхенгауз - главный хореограф фигурного катания 2024, September
Anonim

For at få anerkendelse i erhvervet er det slet ikke nødvendigt at bo og arbejde i hovedstaden. Det vigtigste er at elske dit arbejde og give dig selv til det sporløst. Elena Sokolskaya er en berømt russisk sanger, komponist og lærer.

Elena Sokolskaya
Elena Sokolskaya

Børns hobbyer

Den fremtidige sanger blev født den 4. maj 1966 i en almindelig sovjetisk familie. Forældre boede i den berømte by Ivanovo. Min far arbejdede som ingeniør på en tekstilfabrik. Mor arbejdede som økonom. Pigen var forberedt fra en tidlig alder til et uafhængigt liv. Hun hjalp sin mor med at opretholde orden i huset. Hun elskede at se musikprogrammer på tv og lytte til sange i radioen. Let lagrede ord og melodier af sange.

Elena Sokolskaya studerede villigt på en omfattende skole. Samtidig studerede hun violin og klaver på en musikskole. Efter at have modtaget et modenhedsbevis trådte hun ind i dirigent-korafdelingen på den lokale musikskole. Som studerende optrådte hun som vokalist med lokale vokal- og instrumentale ensembler. Den unge sanger havde godt af denne praksis. Efter at have modtaget en specialiseret uddannelse gik Sokolskaya på opgave for at arbejde som musiklærer i landsbyen Kulikovo.

Professionel aktivitet

I næsten syv år arbejdede Elena Nikolaevna som kunstlærer i landdistrikterne. Disse år har ikke været forgæves. Her var en energisk og talentfuld lærer engageret i hendes yndlings kunst. Vokal- og instrumentalensemblet "Julia" arrangeret af børn i landdistrikterne har gentagne gange vundet priser ved regionale konkurrencer og amatør kunstudstillinger. Landsbyboerne husker hende stadig med taknemmelighed.

Siden 1992 har Sokolskaya regelmæssigt optaget sange og arrangementer til sine digte. I nogen tid samarbejder han frugtbart med digteren Galina Volkova. Sange og musikalske kompositioner begyndte at lyde på tv. Elena Sokolskajas optrædenskarriere udvikler sig med succes. Et år senere nåede hun finalen på den berømte tv-festival "Shlyager-93". På næste trin blev sangeren pristageren af den internationale konkurrence for kvinders kreativitet, som blev afholdt i London.

Personlig livsscore

I 1999 sang hele landet sangen "Vinden blåste fra havet". Parallelt med sine koncertaktiviteter er sangerinden engageret i layoutet af lærebøger til musikskoler. Sokolskaya har nok tid, energi og talent til at tilmelde sig kandidatskolen ved Moskva Pedagogiske Universitet. Baseret på resultaterne af mange års aktivitet vurderede den kompetente kommission lærerens bidrag til udviklingen af musikuddannelse og anerkendte i februar 2019 Sokolskaya som en af de bedste komponister i landet.

Elena Sokolskayas personlige liv har udviklet sig traditionelt. Hun har været lovligt gift i lang tid. Ægtemanden opdragede to børn, en søn og en datter. I dag bor sangeren og læreren i Yaroslavl.

Anbefalede: