Christian Ray: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Christian Ray: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Christian Ray: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Christian Ray: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Christian Ray: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: РЕАКЦИЯ ПЕДАГОГА ПО ВОКАЛУ: DIMASH - D-DYNASTY, КРЕМЛЬ 2024, Kan
Anonim

Christian Ray (rigtigt navn Ruslan Umberto Flores) er en russisk sanger. Han blev berømt i slutningen af 1993 som leder af MF3-gruppen med sangen "Circle of the Moon, Sign of Love" sunget med Christina Orbakaite.

Christian Ray: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Christian Ray: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Biografi

Den russiske sanger blev født den 15. marts 1969 i Moskva (Sovjetunionen). Mor - Larisa Grigorievna de Flores og far - chilenske Americo Umberto Flores. Efter Christians fødsel flyttede hans forældre til Chile, hvor de boede i fire år. I 1971 havde Christian en søster, Monica Flores (bor i USA).

I 1973, under et militærkup i Chile, blev drengens far arresteret og fængslet i seks måneder. Christians mor, under et falsk navn og et falsk argentinsk pas, gik under jorden med børnene. Efter løsladelsen af sin far flyttede familien til Tyskland (byen München), boede der i et år og vendte derefter tilbage til Moskva. Men et år senere blev forældrene tilbudt et job, og familien flyttede til den afrikanske republik Mozambique. I en alder af 8 var Christian flydende på fire sprog: russisk, engelsk, spansk og portugisisk.

I syv år gik drengen på en diplomatisk skole og rejste til Latinamerika og Afrika.

I 1983 blev Christians forældre skilt. Og efter skilsmissen vendte moderen og børnene tilbage til deres hjemland. Christian blev uddannet på Moskva-skolen og trådte efter eksamen i Peoples 'Friendship University of Russia (RUDN).

Billede
Billede

Karriere og kreativitet

Christian Rae har arbejdet i international handel i to år. Derefter besluttede han at vende tilbage til musik, som han havde været forelsket i siden barndommen. Sammen med sine medarbejdere Andrei Grozny og Andrei Shlykov oprettede han MF3-gruppen.

I 1993 optrådte de første hits og ture på radio og tv. Klip, album, magasinomslag vises.

En duet med Kristina Orbakaite "Circle of the Moon, Sign of Love", co-skrevet med Andrei Grozny, vises i luften.

Efter at have været involveret i produktion af aktiviteter sammen med manager Andrey Shlykov og producent Andrey Grozny, deltog Christian i rekrutteringen og oprettelsen af "Brilliant" -gruppen og skrev sammen med Andrey the Terrible det første hit i gruppen "There, Only There" og en duet med Olga Orlova "Sound of Rain".

Et fragment fra sangen "Our Generation" blev brugt i reklamevideoen "Vote or Lose" af Boris Jeltsins valgkampagne i et forsøg på at tiltrække de unges stemmer.

I løbet af sin kreative karriere modtog Christian Ray priserne "Generation 93" og "Ovation".

I 1995 blev Christian alvorligt interesseret i kristendommen. Han deltog i Moskva Church of Christ (ICC) sekten, hvor han var i IKS-regionen. Men på trods af dette fortsatte udgivelsen af nye sange og koncertaktiviteter med at få fart. Og samme år blev det første album "Party in the Style of Bp" udgivet.

I løbet af 1997-2003 blev der udgivet yderligere tre album: "Heat", "City of the Sun", "Christmas Night".

I 1998 deltog sangeren i en koncert på Pantages Theatre i Los Angeles.

I 2004 flyttede sangeren med sin kone og børn til at bo i Amerika.

I Amerika grundlagde Christian Hollywood World Studios, som har specialiseret sig i at skabe musik, reklamer og videoer. Modtaget to Telli-priser for at lede instruktionsfilmen Positive Choice.

Ray grundlægger også det internationale mærke Handmade Music / Blisstunes Recording Corp for at frigive albums af amerikanske og internationale kunstnere over hele verden.

I Amerika var sangeren også involveret i velgørende aktiviteter, arbejdede med den internationale organisation HOPE over hele verden og udviklede projekter i Latinamerika: klinikker, skoler og børnehjem.

Fortsat at samarbejde med russiske projekter, Ray indspillede vokal til den spanske og engelske version af den animerede film Masha and the Bear og bragte Urban Voices til det amerikanske marked.

I 2015 skrev og instruerede han kortfilmen Dance with Me.

Grundlagt Third Drive i Austin.

Billede
Billede

Personlige liv

Christian Ray havde en kort affære med den berømte model Masha Tishkova. I 1995 fødte modellen den kristne datter Diana.

I 1999 gifter Christian sig med amerikaneren Deborah Smith, som han mødte, mens han optrådte i Los Angeles.

I 2002 havde parret en datter, Violetta, og i 2004 blev en datter, Isabella, født.

Anbefalede: