Olga Seliverstova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Olga Seliverstova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Olga Seliverstova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Olga Seliverstova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Olga Seliverstova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: 30 сентября 2021 г. 2024, Kan
Anonim

Seliverstova Olga Sergeevna er en talentfuld og berømt operasanger, der har optrådt i mange europæiske lande. I dag er hun solist på det russiske statsakademiske Bolshoi-teater.

Olga Seliverstova: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Olga Seliverstova: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Barndom og ungdom

Olga Seliverstova, en operasanger fra Bolshoi Theatre, blev født den 13. november 1986 i den lille by Ukhta. Her dimitterede hun med udmærkelse ikke kun fra Lyceum, men også fra musikskolen under ledelse af S. P. Korepanova. Efter skole gik Olga ind i Ural Technical University og studerede økonomi i to år. Efter eksamen fra universitetet flyttede pigen til Moskva.

Uddannelse

Olgas vigtigste lidenskab er musik, derudover støttede Seliverstov-familien pigens kærlighed til kunst, selvom familiens medlemmer, som pigen selv bemærkede, blev chokeret over valget af sin datter, så i 2005 kom Olga ind i Moskva College of Music, og allerede i 2007 - til Moskvas konservatorium, hvor hun studerede hos den berømte sanger L. B. Rudakova. I 2013 dimitterede Olga Seliverstova fra konservatoriet med hæder. Interessant nok byggede Olga fra en alder af 15 målrettet en karriere som operasanger.

Billede
Billede

Kreativitet og karriere hos en operasanger

I 2012 flyttede den unge sanger til Paris, hvor hun blev bemærket af repræsentanter for Paris National Opera. Efter at have flyttet til Paris sang Olga i Châtelet amfiteater og teater, udført på fransk radio og tv.

Efter 3 år vendte Olga stadig tilbage til Moskva på Bolshoi Theatre.

I løbet af sin karriere formåede Olga Seliverstova at optræde på det internationale musikhus, konservatoriet og Tchaikovsky-koncentrationshallen, kvinden sang ved åbningen af forskellige internationale og all-russiske udstillinger. Olga er også et af medlemmerne af Moskva Youth Composers 'Movement.

Olga Seliverstova har allerede udført mange roller, hvoraf de mest betydningsfulde er: rollen som Flaminia ("Lunar World"), Donna Anna ("Don Juan"), Fierdilidzhi ("Alle kvinder gør dette"), Naiad ("Ariadne na Nadsose "), Gerda (" Historien om Kai og Gerda "), Sophie (" Der Rosenkavalier ").

Pigen har store planer for fremtiden, i den nærmeste fremtid planlægger Olga at udføre en af rollerne i operaen La Traviata, og sangeren indrømmer også, at dette er hendes yndlingsopera.

Priser

Olga Seliverstova har modtaget mange priser for sit bidrag til kunst og musik. For eksempel prisen for den all-russiske konkurrence opkaldt efter Levko, prisen for den internationale konkurrence mellem operaudøvende kunstnere, blev pigen pristager for kammermusikfestivalen, det internationale festivalvindue til Europa. I 2016 blev Olga tildelt Paris AROP-prisen.

Personlige liv

Olga kommenterer ikke sit personlige liv.

I et interview svarede hun, at den bedste ferie er en tur til havet, hun kan også lide at tilbringe tid i naturen. For at slappe af og indstille sig på en ny arbejdsdag, som pigen bemærkede, har hun brug for stilhed og en interessant bog.

Anbefalede: