Tarantinos Bryllup: Fotos

Indholdsfortegnelse:

Tarantinos Bryllup: Fotos
Tarantinos Bryllup: Fotos

Video: Tarantinos Bryllup: Fotos

Video: Tarantinos Bryllup: Fotos
Video: Quentin Tarantino And New Wife Daniela Pick Celebrate After Tying The Knot 2024, Kan
Anonim

Brylluppet til den legendariske instruktør Quentin Tarantino fandt sted i november 2018. Det var en stille familiefest, som journalister ikke fik lov til at deltage i. Fejringen blev kun deltaget af parrets familie og venner.

Tarantinos bryllup: fotos
Tarantinos bryllup: fotos

Den 55-årige fremtrædende instruktør Quentin Tarantino besluttede uventet for alle fans at blive gift. Hans valgte var en 35-årig model og sanger fra Israel. For første gang var det bruden selv, Daniela Peak, der offentliggjorde forlovelsen og det kommende bryllup. Hendes stjernemand bekræftede hvert ord fra pigen.

Årets engagement

Quentins fans er vant til, at han har den eneste valgte, og kærlighed er et job. Tarantino selv har gentagne gange udtalt, at mens han laver en film, kan han udelukkende tænke på kreativitet. Alt andet i denne periode gør ham sur, irriterende og interesserer ham slet ikke. Denne funktion blev hovedårsagen til stjernens ensomhed. Hvordan kan du have en familie og børn, når instruktøren er fordybet i sig selv det meste af året og ikke vil tale med nogen anden end sit kreative team? Til at begynde med plagede Tarantino-fans og medierepræsentanter ham regelmæssigt med spørgsmål om et muligt bryllup og fødslen af arvinger i fremtiden, men med tiden kom de bagud.

Lige på det tidspunkt, hvor alle kom overens med instruktørens ensomhed, optrådte der pludselig oplysninger om, at Quentin havde fremsat et ægteskabsforslag til sin unge elskede Daniele Peak. Han mødte den charmerende mørkhårede sanger Tarantino i Israel, hvor han kom til premieren på et af hans malerier. Manden skjuler ikke det faktum, at han straks så hende sin livspartner. Det er sandt, at forholdet, der begyndte mellem elskere, blev intet, da Quentin begyndte at filme sin sidste film. Så gik parret sammen igen, og derefter begyndte en tale om brylluppet.

Billede
Billede

Daniela selv var den første til at annoncere forlovelsen. Pigen tilføjede et fællesfoto med Quentin til sin mikroblog og delte sin glæde. Pigen besvarede adskillige spørgsmål fra fans:”Ja, vi er virkelig forlovede. Jeg er meget glad . Den berømte far til Daniela (musikken er især berømt i sit hjemland - i Israel) bekræftede oplysningerne om forberedelserne til brylluppet. Peak Sr. sagde i et interview, at han var meget tilfreds med valget af sin datter. Sangeren har altid ønsket Quentin Tarantino og hans arbejde.

Sandt nok var fans sikre på, at det uventede engagement kun var et forsøg fra Tarantino på at tiltrække opmærksomhed. Selv kendte par tvivlede på, om brylluppet ville finde sted. Men Quentin overraskede alle igen.

Ceremoni i Los Angeles

Brylluppet fandt sted i slutningen af november 2018. Det skal bemærkes, at parret på dette tidspunkt havde kendt hinanden i omkring 9 år. Dette er hvor meget tid det tog for den uforpligtende bachelor Tarantino at beslutte om ændringer i kardinal liv.

Stjerneparret inviterede kun nære venner og familie til den smukkeste bryllupsceremoni. Journalister fik heller ikke lov til at fejre. Det vides, at repræsentanter for forskellige medier tilbød ham fantastiske summer for tilstedeværelsen af den fremtrædende instruktør på festivalen. Men Quentin var fast. Han ønskede, at brylluppet skulle være hyggeligt og familievenligt.

Billede
Billede

Bruden og brudgommen valgte klassiske formelle kjoler til sig selv. Tarantino prøvede selv en sort dragt, en snehvid skjorte, et mørkt slips. Daniela skiftede to tøj i løbet af ferien. Først havde hun en mere storslået højtidelig snehvid kjole med korset og et slør (på dette billede deltog pigen i en festlig fotoshoot), så blev Peak ændret til et mere beskedent tøj. Den anden kjole viste sig at være let, luftig og behagelig at danse. Begge tøj til instruktørens brud blev lavet af den israelske designer Dana Harel.

Quentin selv var ikke så opsat på at forberede sig på fejringen og overlade fuldstændigt denne proces til sin unge elsker. Daniela hyrede et helt team af designere, dekoratører og bryllupsplanlæggere til dette formål. Peaks vigtigste krav var en enorm mængde friske hvide blomster. Som et resultat blev restauranthallen bogstaveligt talt strødt med sådanne buketter. Bunke blomster var på hvert bord for gæsterne, på væggene og på gulvet. Snehvide kronblade kom endda ned fra loftet.

Billede
Billede

Gæsterne sad ved lange borde, rigt dekoreret og serveret. Der blev lagt særlig vægt på godbidderne. De tilstedeværende var i stand til at smage de dyreste gourmet-delikatesser, elite alkoholholdige drikkevarer. Senere bemærkede gæster, der deltog i stjernebrylluppet, at Quentin tydeligvis ikke sparede på sin første fest.

Familieliv

Nu bor de nyoprettede ægtefæller sammen i Tarantino-huset. Direktøren bemærker selv, at dette er en helt ny oplevelse for ham, men han prøver at vænne sig til denne livsstil. Generelt forstår Quentin og Daniela hinanden perfekt. Peak fortsætter med at aktivt udvikle sin egen karriere og flyver ofte til sit hjemland - til Israel. Tarantino tager en pause fra arbejdet, mens han prøver at finde ud af, hvad de skal gøre i den nærmeste fremtid.

Billede
Billede

Ægtefællerne tænker også på arvingerne. Daniela lover sin stjernemand, at hun om et par år helt sikkert vil føde sin søn. Mens pigen prøver at presse det maksimale ud af sin solo-kreative karriere. Efter alt brylluppet med Tarantino er hendes popularitet steget betydeligt.

Anbefalede: