Hvordan Man Laver Et Røver Kostume

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Røver Kostume
Hvordan Man Laver Et Røver Kostume

Video: Hvordan Man Laver Et Røver Kostume

Video: Hvordan Man Laver Et Røver Kostume
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, April
Anonim

I de fleste folks mundtlige fortællinger og litteratur kan man finde en ildevarslende karakter prydet med en heftig aura af romantik. Billedet af røveren er meget farverigt, hvilket gør ham attraktiv til implementering på scenen. Du kan se, at røverne ser anderledes ud end forskellige nationer.

Det ligner en falsk børste
Det ligner en falsk børste

Russisk røverdragt

Hvis du har brug for at skabe et grotesk røverdragt til et skolespil eller rollespil, kan du bruge de enkleste værktøjer. Tag en jute eller lærredssæk lavet af ubleget jute og skær huller i den til dine hænder og hoved.

Et reb fungerer som et bælte til en sådan improviseret skjorte. Du kan tage en skjorte på en nøgen krop. Du kan sy bukser eller porte fra jute eller bruge færdige, købt i butikken med arbejdstøj. Du bliver nødt til at gøre om de færdige bukser. Vælg den enkleste model lavet af lærred. Udskift eventuelt gummibåndet med et reb. Ved anklerne på benene skal du lave flere huller og også tråde strengene igennem dem, hvilket vil stramme benene. Hvis du formår at få bastsko, så er disse sko meget velegnede til røveren. Hvis der ikke er bastsko, betyder det ikke noget, røveren kan være barfodet. En røverens hovedbeklædning kan variere fra et bånd eller reb, der holder håret nede til en groft syet hætte eller endda en pelshue. Alle disse varer kan let fremstilles eller købes i en brugt butik. I ekstreme tilfælde er der muligvis slet ikke et hovedbeklædning, nok skævt og lakeret hår.

Du kan tilføje ekstra smag til røverdragten ved at sy flere farvede pletter på den. Desuden gør sømmen ru og mærkbar, tag et kontraststof op, for eksempel hvidt med røde prikker. En ørering i øret vil også gøre tricket. Gør det ud af en gardinring, og fastgør det med et kødfarvet gips (piercing er valgfrit). Bevæbn røveren. Gør kniven stor og synlig for ham, helst en kurve. Du kan skære det ud af træ og male det med "sølv" eller købe en passende i børne legetøjsafdelingen. Skurkens foretrukne våben er klubben. Find en passende gren i skoven, afslut den med en kniv, sylt den med en mørk plet og lak den.

Outrageous Outlaw Outfit

Skabte et fattigt Forest Rogue-udstyr. Men det er muligt, at du ønsker at pynte en hærdet flot person eller endda høvdingen selv. Denne karakter har brug for lignende bukser, men lavet af klud af høj kvalitet. Tag en pels på ham fra "andres skulder", men også på en nøgen krop. En indvendig udvendig fåreskindfrakke er også velegnet. I stedet for et reb skal du binde det med en ramme. Lav en ramme af et lyst sjal, eller rul det fra et stykke kumach. En erfaren røver har de samme sko som en nybegynder, men der er også støvler opnået af hans handel. Han bærer støvler på et reb kastet over hans hals eller på en pind over skulderen. Han kan vælge støvler af enhver størrelse og enhver stil, selv for kvinder, da disse ikke er sko, men et trofæ og en kilde til stolthed for en røver. Den hærdede røver har også et specielt våben. Dette er en børste. Tag en tennisbold og sæt den i en sok. Bind sokens hals med en tørresnor, mål et stykke reb fra knuden, så længe din underarm og skåret. Fastgør et løst stykke reb til et træhåndtag, også så længe din underarm. Børsten er klar. En russisk røver skal have skæg og overskæg. Hvis skuespilleren ikke har sit eget ansigtshår, bliver du nødt til at købe en passende paryk til ham. Men hvis karakteren er grotesk, kan du bruge et stykke pels, for eksempel fra en gammel krave, fastgjort med et elastikbånd.

Rogue fra en orientalsk fortælling

En røver fra orientalske fortællinger har ikke brug for en jakke eller skjorte; han går med en nøgen torso. Desuden er hans arbejde natten, og kappen kommer kun i vejen. Men han har brug for shalvars eller havne, svarende til havnene til den slaviske røver. Men du kan fremstille eller købe shalwar til ham af lyst stof. Du skal bruge en turban til høvdingen eller en hovedhætte til banden. Hvis du selv kan lære at binde en turban, er det bedst at købe skullcaps. Et almindeligt medlem af banden af orientalske røvere behøver ikke at bære sko. Men for høvdingen bliver du nødt til at købe sko, der ligner orientalske, med lange, op-buede tæer. Østlige røvere bærer en ring i næseboret. Du kan også binde øjnene for høvdingen. Disse karakterers våben er skæve knive.

Britisk røverdragt

Britiske røvere, også kaldet gratis skydespil, er bevæbnet med buer. Lange stofjakker med læderbælter er mere velegnede til dem. Det er nemmest for dig at finde bukser, der passer til dem, da det er leggings. Alt tøj fra gratis skydespil er grønt.

Anbefalede: